torsdag 28 maj 2015

Torsdagkväll.Har från idag insett att jag måste verkligen gå ut och gå min promenad varje dag eller jag måste ner till vattnet. Det blåste väldigt idag men vilken energi vattnet ger mig. Dock var det kallt så jag höll på att frysa sönder efter 20 minuter. Så jag fick vara nöjd med det.

I morgon kommer min bästa vän hit till stora staden. Som jag saknat henne det är ju sex månader sen sist. Ska bli hur skönt som helst att hon kommer och vi ska på loppis på söndag tydligen största i Stockholm. Ska bli kul och lagom med utmaning för min del. :) 


Var och fikade med Madde också vilket blev dagen stora utmaning. Det var lagom var helt slut efteråt. Hem vila lite och sen blev det en promenad ner till sjön. 

På vägen hem så stötte jag på dessa små söta rackare. 
Små ankbäbisar så söta sen var det ju dags för en lite #tbt bild som vanligt på en torsdag. 


Man ska inte även om man inte nått sitt mål missa vad man åstadkommit på vägens gång. Sen resten av resan ja det får ta den tiden det tar. Har redan så mycket stress i mitt liv så inte detta också det är ju ändå inte så mycket med en att hålla kosten och lite motion som kan göra. Resten styr kroppen upp när den känner för det ju mer stress ju längre tid tar det. Så ja det få ta den tid det tar. 

Nu ska jag snart lägga mig med hopp om att min kropp vill sova lite. För den är så trött så det finns ju inte. Har sovit så löjligt dåligt dom senaste dagarna så hoppas på 5 timmar i natt. Hade varit helt magiskt. Sen upp städa av lite snabbt hemma och sen in och möta min vän Monica. Längtar så mycket så det finns inte ens. 


Vi hörs i morgon igen. 

Puss och kram på er! 

Thess1 kommentar:

  1. Du kan inte skaffa eller hyra en cykel att cykla runt med i vackra Stockholm. Eller få låna en hund att gå promenader med. Nån snäll go och glad vovve. Ger mycket tillbaka. Om man inte är allergisk.

    SvaraRadera