tisdag 23 september 2014

Paolo Din Nolla!

Har inte många ord kvar för Paolo Roberto? Hur tänkte du när du skrev detta?


Men ska väl egentligen ignorera detta men vafan, Kom igen nu, hade jag inte bytt kost så hade jag ätit ihjäl mig på PASTA bland annat. Så kom igen nu. Lchf-kost är ju inte mer hets än någon annan kost, jag hade mer störning under "vanlig" kosthållning än med lchf. Visst kan jag ha upp och nergångar även idag, men idag vet jag att dom har och göra med mitt beroende och missbruk med mat och socker. 

Sen var de visst något inlägg om att lchf-människor är lata? Jag har aldrig varit mer aktiv. Men jag skulle vilja se dig Paolo ta på dig en vikt dress med 130 kilo extra och bara gå upp ur sägen sen stå upp en hel dag sen ta gärna en sväng till gymmet för du är så hurtig med all pasta du äter! Jävla nolla DU ÄR! 

Ja jag vet att man inte ska bry sig, men DU fatta inte hur jävla instängd jag var i min kropp innan när jag åt den där jävla pasta, Ja visst överåt jag, men fortfarande så var de pasta jag åt för de ska ju vara "nyttigt". Men de kan jag ju inte påstå att de är. Inte för min kropp och helt ärligt så tror jag inte de är nyttigt för någon kropp. Socker är inte nyttigt. Sen om de inte är rent socker så blir de ju de när vi ätit skiten! Att väga över 200 kilo är ingen lek vill jag lova, att inte orka röra sig för de gör ont i hela kroppen efter bara några minuter när man varit upp och rört sig en stund. Att försöka gå i trappor fanns ju inte, alltid hiss och rulltrappor. För mina ben orka inte trapporna. Hade så ont i både höfter och knän samt fötter när jag kom hem efter en dag på jobbet så jag kund knappt gå. 

Är de ett värdigt liv att ge mänskligheten? Nej alla kan inte bli så stora som jag var men även om de är 10 kilo så är de 10 kilos övervikt som sliter på leder och annat på kroppen. Om vi inte åt så mycket kolhydrater så skulle vi kanske inte ha problemet med fetma i Sverige eller världen? Men då skulle du få göra något annat än att  sälja pasta. 

Detta är jag när jag inte ätit kolhydrater på två och ett halvt år. 


Jag har valt livet, jag har valt att leva lchf resten av mitt liv. Varför byta bort något jag mår bra av, varför byta bort livet? Jag kan inte mer säga än så, Önska jag kund förklara hur skönt de känns att inte ha ont i hela kroppen när man kommer hem från jobbet, att kunna gå utan att fötterna värker och knäna svider! Detta är varför jag ALDRIG kommer byta kost. Skiter i om någon forskning skulle visa att man dör i förtid med lchf. Då mår jag ju hellre som en prinsessa den sista tiden är som jag gjorde innan. 

Fan om man skulle utmana den där Paolo? En månad med lchf kost? Tror ni han skulle klara de? Då kanske han skulle förstå att de inte är mer hets hos "oss" än i andra kosthållningar? Sen att idealen är skeva, ja den håller jag med om men de har ju FAN inget med lchf-kost att göra? 

Nej nu ska jag sova. Ska på utbildning med Sony i morgon tidigt innan jobbet! 
Xperia Z3 <3 

Fasta fram till 12 imorgon Sen är de bara en dag kvar! 

Natti natt mina vänner! 

Hörs imorgon! 

Kram kram 
Thess
14 kommentarer:

 1. Fy fan vad grym du är. Jag ville bara säga det.

  SvaraRadera
 2. Grym och vacker.. vilken inspration du är.

  SvaraRadera
 3. Just det!
  Kungen av Kungsörnen har ingen som helst jävla koll, o han hyllas som "matguru". Skrämmande!

  /Sherman

  SvaraRadera
  Svar
  1. ---ja de r faktiskt lite skrämmande. Men tids nog kommer nog dom flesta till insikt! TIlls dess får vi hålla ihop, tillsammans är vi starka! :9
   Kram
   Thess

   Radera
 4. Paolo kan dra något yllet över sig.
  Med kunskap kommer en långt. Paolo står alldeles stil :-p

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahah Ja så kan man verkigen se de! Tack så jättemycket!

   Kram
   Thess

   Radera
 5. Jag tycker du är snygg och gjort en stor livsstilsförändring stort grattis till ditt jäklar anamma.
  En undran bara kanske du nämnt det men jag har nyss hittat dig, all hud har du opererat den eller ja så tajt 2 år efter känns omöjligt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så jättemycket! Ja den är bort opererad via landstinget, 2,4kg blev de som försvann. Helt underbart!

   Kram och välkommen!
   Thess

   Radera
 6. Grymt och så himla hoppingivande ! Jag startade på 129 kg den 8 januari i 2015 - lchf och en massa go träning - 7,5 kg idag - Du inspirerar mig att köra så det ryker. tack för det

  SvaraRadera
 7. Att Paolo bara uttrycker sig på det sättet är och förblir en gåta för mig, så otroligt korkat!!!!! Han väljer att glömma bort det "individuella" och för sjutton, vi väljer den kosten som passar våra kroppar & sinne bäst!!! Stort grattis till dina framgångar Thess! Grymt jobbat :)

  SvaraRadera