lördag 30 maj 2015

Haft två super dagar.

Så det blir en snabbis blogg.

Har utmanat mig själv lite varje dag just för att jag ska klara av att någon gång komma tillbaka till livet. Har dock haft löjligt svårt att sova dom senaste dagarna. Men det kommer väl av stress som man fått från sina utmaningar. MEN jag har klarat dom jag har klarat av att ta mig in till stan själv och sen mött upp vänner men jag åkte in själv. Ni fattar inte hur stort det är för mig då jag inte gjort detta på säkert två månader. Får tacka Monica för stöttningen och framförallt det underbara bollplank du är med all fin erfarenhet om just samma sjukdom som jag har.
Nu ska vi flytta ner lite grejer till förrådet så vi får lite mer plats här i lägenheten. Sen ska My ge sig på att baka lite och vi ska väl gå och sola duscha lite så vi är redo för nordens största loppis i morgon. Det kommer vara dagens utmaning så det räcker och blir över. 

Hoppas på bättre väder i morgon för idag har det då inte varit så kul vill jag lova. Men ut kom vi jag och My vi åkte till MMSPORTS  för att nu testa något nytt som jag blev tipsad om från en vän som jobbar där. "L-glycin är en aminosyra som hjälper till med glykogeninlagring, motverkar stresshormoner (kortisol) och är avslappnande."

Detta betyder mer eller mindre att jag kanske kan sova bättre så detta hämmar stresshormonerna. Sen kanske man även kan bli lite lugnare generellt. 
Man ska testa mig fram och kolla om det funkar. För då kanske stress hormonet kortisol släpper taget om det fettet som är på min kropp också. Då stressen gjort att jag ökat lite. Tänk om det kan vara så "lätt" att  detta funkar. Förstå vilken stor stress klump som kommer försvinna får mig då. :) Så nu håller vi tummarna. :) 
Nu tillbaka till att röja här så hörs vi morgon kväll. Imorgon kommer även ett skönt inlägg på Matkärleks hemsida upp också. Har inte helt bestämt mig vilket ämne men något lite lätt djupgående kommer det ju bli. 
Puss och kram på er! 
Thess4 kommentarer:

 1. Tightsen där på bilden! Var köper man dem? Så klatschiga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som är köpta via myway2fitness.se din har väldigt snygga byxor! ;-)

   Radera
  2. Som är köpta via myway2fitness.se din har väldigt snygga byxor! ;-)

   Radera
  3. Som är köpta via myway2fitness.se din har väldigt snygga byxor! ;-)

   Radera