fredag 1 maj 2015

Ibland så.

Händer det att det blir så bra. Att man med äggvitorna som blir över från fettlatten blir bröd under konstruktion inte helt där jag vill att dom ska vara men det tar sig. 

Typ recept: 

2 äggvitor 
vispas till ett vitt skum inte hårt men skum 

Riv 1,5 dl ost och vispa ner ihop med 1,5 tsk fiberhusk 
225 grader ugn. Klicka ut i lagom stora "frallor" på plåt och in i ugnen. Jag har kryddat lite innan dom åker in i ugnen men lökpulver peppar och oregano samt lite salt. Men det kan man ju ta som man känner för. Riktigt gott faktiskt. Enkelt också tog från start till munnen ca 15 minuter kanske då rev jag osten själv. :) Tycker det är en onödig utgift att köpa färdig riven ost. Sen innehåller den ofta massa onödiga kolhydrater som inte vanlig ost ej riven gör och det tar inte mer än kanske 10 minuter max att riva typ 1 kg ost. Om man nu ska ringa så mycket. :) 

Var i Täby centrum idag en sväng och träffa upp Lollo som kan ta ära till att min resa blev av. Hade hon inte kört ett tag innan så hade jag inte haft en aning om att det fanns och var "så enkelt" Ja dig kommer jag verkligen vara evigt tacksam. :) 

Hennes underbara dotter var med såå söt så man nästan får hål i tänderna ju. 


Men efter några timmar i centrum kände vi båda att nu var det färdigt i centrum. Jag helt slut då man spänner sig en hel del inte bara för det ligger en Tele2 butik där och min kropp verkligen sätter på alla alarmklockor som finns att sätta igång i min kropp när jag kommer i närheten. Har testat att vara kvar i närheten av butiken men det släpper inte fören jag går därifrån och då har min kropp jobbar så hårt att jag är helt slut i både kropp och själ. Ville till Panduro butik och den låg då bredvid Tele2 butiken. Men vi gick snabbt förbi just för jag inte orka idag. 

Men färg fick jag köpt och nu ska här fixas lite grejer. :) Ni får se i morgon. Då jag experimenterar lite med mat just nu så testa jag en ny version av proteinglass igår. Ja den innehåller fett och proteinpulver och fett då bestående av äggulor grädde och mascarpone ost. Sen smak kommer från proteinpulvret. Men dra mig baklänges så gott. Men ska få det ultimata receptet innan jag ger ut det. Men ja gott kommer det bli och inte tala om energirikt. :) 

Tråkväder idag så man vet ju inte om det ska regna eller om solen ska lysa? Hade himlen varit blå hade jag ju lätt kunna tänka mig solnedgång vid vattnet och mest njuta av livet. Men det finns väldigt mycket gråa regn moln så vetifan om man ska våga chansa? Vi väntar en stund till då solnedgången inte är fören runt 20 ikväll. Så typ 1,5 timma så får vi se. Men det ska ju bli fint i morgon. Så då får man ju gå lite extra få istället. Kanske en sväng förbi utomhusgymmet. Se om man kanske klarar lite benövningar :) Så längesen jag körde ben nu så man har nästan glömt hur det var att ha träningsvärk. :) 

Ja men nu ska jag spåna vidare lite på detta med hemligheten som ni tids nog kommer få veta vad det är förhoppningsvis under nästa vecka eller veckan efter. 
Bara att hålla alla tummar. 

Puss och kram på er!

Thess 
2 kommentarer:

 1. Hej duktiga du =)
  jag undrar om det inte går att söka efter inlägg på din blogg? Jag hörde att du hade skrivit om äggfasta men det går inte att hitta utan sökfunktion.
  Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag tror inte det går att söka, men det är ca 1,5 månad sen som jag började med den ;-)
   Kram Thess

   Radera