torsdag 30 april 2015

Viken dag det blev.

Inte för jag kan säga något men bra var det. Lite små fix innan jag kan säga mer. Men jag lovar att detta kommer bli så jävla bra.

Grattis till vår käre kung också. Samt glad valborg på er alla där ute var ni än är. :)

Väntar just nu på att den där eventuellt nya proteinglassen ska bli klar. Naturligtvis inget tillsatt socker. Utan proteinpulver i smakerna dubbel choklad och vanilj från MMSPORTS visst dom innehåller sötning men ja vafan så får det vara. Sen ska man ju inte äta glass varje dag men gör man det någon gång så känner jag att det är inte hela världen.  återkommer i morgon om det blev bra som jag tänkte. :)


Kollar på humorgalan för varenda unge. Jag har varit världsförälder i tre år nu och känner att kan man så gör det. Så lite kan göra så mycket. klicka på länken och bli världsförälderHade ett trevligt och vardagslyxig onsdags eftermiddag igår då jag var och fixade naglarna hos 

Så duktig och snyggt blir det varje gång. In på länken och boka tid hos henne vet ja om du bor i Stockholm eller bara ska till Stockholm. 

Nu blir det snart glass och vi får höras i morgon. Då ska jag träffa en vän som jag inte träffat på alldeles för lång tid. Hon som inspirera mig till at börja med just Lchf kost. Viket är det bästa valet jag någonsin gjort. 

Så vi hörs efter det i morgon. 

Puss och kram på er! 

Thess6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack, ja hon är faktiskt duktig Sosso :-D

   Radera
  2. Tack, ja hon är faktiskt duktig Sosso :-D

   Radera
 2. Göra egen glass?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp ska trixa fram det ultimata protein fett glassen sen kommer receptet :-D

   Radera
  2. Japp ska trixa fram det ultimata protein fett glassen sen kommer receptet :-D

   Radera