fredag 20 mars 2015

Skit väder och solförmökelse

Det kunde väl kommit en dag som igår? När man ser solen idag är det ju gråare än grått ute. Men man kanske kan se det iallafall. Solförmörkelsen som typ sker en gång på massa år. Eller man borde ju märka det iallafall. Fast jag har ju inte en aning. 10:40 tror jag det var som man ska kolla ut för då händer det.

Vet inte hur har ska göra än om jag ska ta en promenad trots skitväder men är helt slut sen igår när vi var på naturhistorisk museet jag och en polare och inte för att vara sån men så bra är det inte då är tekniska museet betydligt mycket roligare. Även Wasa museet är roligare och det är inte kul. :) Men visst filmen är cool att se och man sitter skönt i "bio" salongen. Vill se den filmen om Galapagos ( Har inte en aning om hur det stavas) i september. Men själva museet är rätt tråkigt i sig händer inte så mycket och inte så mycket att se på.Sen kan jag erkänna att det där med mycket folk är fan jobbigt alltså. Var verkligen helt slut i själen igår när jag kom hem från turistlekandet. Orka inte blogga ens så trött var jag. Känner mig helt slut även idag. Sen sovit oroligt som vanligt så ja kanske en promenad sen men det blir allt för idag det vill jag lova. Vara film film film hela dagen. Man ska ju lyssna på kroppen sägs det så då är det kanske dags att göra det lite. Det är ju inte det jag är mest känd för men ja jag försöker ju iallafall. 

Vart bara 8 km igår eller ja för att vara exakt 7.95 km promenad. Men bättre än inget. 

Var ute tidigare än vad jag brukar och då blir bilderna annorlunda. 


Sen är ju min fråga om man titta på lite för många svenska kriminalare när man typ direkt tänker undra om någon gömt något i den här påsen. 


Var tvungen att ta kort på den just för att man är ju lite skadad vill jag lova när det är det första som kommer i huvudet när man ser en svart sopsäck liknade föremål vid ett promenadstråk. Men jag älskar ju verkligen våra svenska kriminalserier och filmer. Men blir ju lite med dragen i det där. Som i morgon är det ju premiär för nya Beck filmen. Som jag längtat sen i januari. Men dom för ens fantasi att spinna i väg väldigt har jag märkt. Men det är ju lite kul också då man faktisk behöver släppa sin värld ibland. 

Har ett mål nästa vecka och det är att boka ny tid hos min läkare. Sen hur vi ska göra med allt och om jag ska tillbaka till jobbet. Jag kan med hela mitt hjärta säga att jag inte är redo än på långa vägar. Men det är ju inte jag som bestämmer detta utan han som skriver sjukskrivningarna han bestämmer detta. Men jag tror han ser och märker att jag inte är redo än. 

Men jag blir ju stressad av tanken att jag inte är bra än och varför det tar sån tid vilket ger ännu mera stress och sen är det igång igen stress delux. Lika som igår när vi var på museet stressad som fan. Hade jag gjort det själv så hade jag nog inte ens kommit mer än innanför dörrarna och sen ut igen. I ren panik och stress över att det var så mycket människor där. Men jag ska ju utmana mig igår ju i rehab så det var en jätteutmaning det vi gjorde igår. 

Så nu tycker jag att lite vila inte kommer skada mitt liv. Har lite små skit som ska göras idag också men nu tänker jag kolla på film till solen blir ner mörkt och se om man ser något annars blir det nog en film till. Sen fixa med små grejerna. :) 

Vi hörs kanske senare eller i morgon. 

Puss och kram! 
Thess
2 kommentarer:

 1. Trist med vädret men regn behövs. Skulle se norrsken häromkvällen när vägbelysning släcks, efter midnatt, men det var helmulet. Varje steg du är ute bland folk, är ett steg åt rätt håll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tro mig jag vet men dom stegen är faskien inte så lätta som man kan tro. Men är det något jag har så är det en vilja. Lite för stark ibland men jag har den. :)

   Thess

   Radera