fredag 13 mars 2015

Jag älskar solen!

Även vattnet som jag går vid så helt underbart vackert. Man blir varm i själen av detta.

Detta är det bästa som finns just att kunna gå den här rutten och kunna sätta sig och titta ut över vattnet och bara njuta av solen. Höra skvalpet och bara roffa åt sig solens energi. Är faktiskt riktigt glad att jag hitta den här gång rutten så vet man ju vart man ska gå innan jobbet och efter jobbet till sommaren om jag är tillbaka då vilket jag hoppas. Men annars så är det ju en morgonpromenad och en kvällspromenad. Då får man över en och en halv mil om dagen i konditionsträning vilket är perfekt. 

Om man inte kan bygga muskler få man förbränna så enkelt är det med det. Men det får bli lite varmare på morgonen innan det är dags att köra morgon och även varmare på kvällen innan det är dags för morgon och kvälls promenad. 

Har två dagar ägg fasta kvar sen strike strikt igen. Det funkar med äggfastan. Har inga problem med att äta ägg då man får det i så många former, kokta stekta äggröra och en typ av pannkaka Den består av 4 ägg och en msk fiberhusk vispa samman rejält och sen lite lite vaniljpulver. Steks i smör och äts direkt. Sjukt mättande och gott.. Så 4 kokta ägg till frukost och 30 gram smör att mosa dom kokta äggen med. Det står man ju sig på till kvällen och då är det pannkaka eller äggröra som gäller Om man blir sugen mitt på dagen så kan man ju alltid ta lite ost några skivor. 

Efter äggfastan är klar fem dagar så kör man strikt i fem dagar och sen äggfastan igen i fem dagar och sen fortsätter man bara med vanlig strikt låg kolhydrats kost. Då har man satt i gång en kick start på livsstilen lchf. Vilket jag nu testat och jag tror jag tappat något kilo det tror jag men jag använder ju inte våg så jag har inte en aning. Men jag hoppas att jag tappat lite iallafall. Skadar inte att jagskulle tappa några kilo. 


Så nu är det dags att kolla lite film och försöka vila och sova lite så man är i form för en skän promenad i morgon. Nere vid vattnet så mysigt. 

Tills i morgon! 

Puss och kram!

Thess5 kommentarer:

 1. Så fint att du kommer ut i friska luften och kan tillvarata dagledigheten som sjukskriven. Du går inte på museer, utställningar, teater- allt som man kan drömma om som boende på landsorten. Har aldrig önskat att bo i Stockholm men kan vara avundsjuk på det utbud som finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja just nu så är det lagom för mig att vara ute bara, men tids nog kanske man klarar av sånt. Men så små små steg år rätt håll så ska jag nog snart vara på banan igen och klara av museum och sånt. Älskar verkigen sthlm med hela hjärtat!
   Thess

   Radera
  2. Nja just nu så är det lagom för mig att vara ute bara, men tids nog kanske man klarar av sånt. Men så små små steg år rätt håll så ska jag nog snart vara på banan igen och klara av museum och sånt. Älskar verkigen sthlm med hela hjärtat!
   Thess

   Radera
 2. Lena i Umeå14 mars 2015 11:36

  Låter (och ser) härligt med promenaderna. Jag hoppas att de bidrar till att kropp och själ läker. Håller tummarna för det, samtidigt som du säkert måste ta små steg, som du skriver.

  Lycka till Thess!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp väldigt små steg. Jag har en så galen vilja och det tar över väldigt ofta. Så då måste jag lära mig att bromsa och ta ett steg i taget och en dag i taget. Men viljan är oftast starkare så det är en kamp för sig. Ja det är så vackert där jag går här hemma även om man går in till stan så är sthlm så vackert. :)
   Tack snälla!
   Thess

   Radera