tisdag 17 mars 2015

8.46 kilometer i solen idag.

Känns skönt när man är klar och kommit hem och man får lägga sig och kolla på film med gott samvete. För det får man iallafall av att gå långa promenader. Men får ett gott samvete. Sen har man tid att fundera också och man kommer då fram till mycket saker men ändå inget som ger så mycket. Mest min ahdh hjärna som kör för fulla muggar och den är i gång i 120 km i timman. Vill göra tusen saker och ändå får jag inte gjort något.


Vill få igång detta projekt någon gång men så fort jag får lite energi över så spånar jag lite i vad man kan göra och inte men efter bara en lite stund så är man helt slut och man vet inte hur det gick till. Det är då jag inser hur inte kaxig jag är och då hamnar jag i bråk med mig själv för jag tycker jag är en mes samtidigt som mitt "vuxna" jag anser att jag borde ta det lugnt men sen kommer adhd jag in och som sagt tycker allt att jag är bra löjlig som inte pallar göra en lite grej. 

Ni tror det är lätt att vara mig eller. Onej då inte ett skit. Nej jag hör inga röster men jag för en diskussion i mitt huvud med mig själv och det har jag nog gjort så länge jag kan minnas. Vet inte om någon av er som känner mig kanske har märkt att jag ibland kan svara på saker på ett konstigt sätt men det är för jag kan vara mitt i en diskussion med mig själv i mitt huvud. Det far idéer högt och lågt på vad och hur jag ska göra med min projekt och sen går det över till mitt mående och sen vidare till den jag möter på promenaden vad han förmodligen tänker om mig och sen vidare till gud vilken söt hund, Jag borde ha en hund. Så här och sju resor värre är mitt huvud hela tiden. 

Alltid 120 tankar på en och samma gång så ibland blir det fel och jag brukar skylla på att jag är blond men ja det är nog mer adhd huvudet som visar sig.


Sött och jag gillar bilden för såhär känner man sig verkligen ibland när det är som drygast i huvudet. Förr så var det bara huvudet som var på högvarv hela tiden för då orka jag inte så mycket annat men nu när man orkar saker jag då vill man ju vara överallt och lite till dom dagarna man orkar det vill säga. Men samtidigt skulle jag inte villa ha mitt liv på något annat sätt detta är jag och jag trivs oftast med allt stå hej i huvudet och runt mig. Gillar när det är massa saker runtomkring mig lite därför man blir lite förvirrad när man inte orkar lika mycket som innan. 

Men kom ju på värsta bästa iden idag när jag låg och fundera lite på allt och inget. Celsius och Nocco är ju ganska dyrt i längden. Så varför inte bara köpa koffein tabletter och sen dricka lite Bcaa sura colanappar från MMSPORTS Det blir ju samma typ fast billigare. För i en Celsius så är det ju 200 mg koffein och tar man två tabletter så är det ju samma dos. Vill man ha lite mindre och är lite känslig så tar man bara en tablett. Simsalabim och där var den nya PWO/energihöjaren fixad till ett något billigare pris. Dagens promenad och kolla hur mycket procent jag kommit upp i på Icas Hälsoapp. :) Stolt dock har jag inget ica kort och vetifan hur man gör för att skaffa ett nytt. :) Men vi får väl se om man kanske kan ladda min mammas kort? Ska testa det i morgon. Jag vill ju bara vinna det är ju därför jag har den appen. :) Ja jag vet jag är inte som alla andra. Jag är speciell. 

Ja gick samma tur men åt andra hållet idag. Då vart det som om man gick på ett helt nytt ställe. För det ser då lite lika ut om man går åt andra hållet. vissa saker ser ju lika ut men det mesta ser annorlunda ut. Skönt att aktivera hjärna också så man får lite hjärngympa. 

Nu ska jag chilla vidare är och kanske dra en film eller två försöka sova lite och simsalabim så var det onsdag. 

Puss och kram på er! 

Thess

2 kommentarer:

 1. Inte lätt vara människa. Jag kan också fundera mig helt utsliten på allt jag ska göra och inte gör. Nu är jag pensionär och kan ta dagen som den kommer med dagliga hundpromenader. Extra motion upp och ner i dikena och på gärdena efter tomburkar och annat skräp. Läste idag i en tidning: en del har samma IQ som skonummer. Skräpkastare. Hoppas du snart mår bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Ja det hoppas jag med att jag blir. Men det får ta den tid det tar. För jag tänker inte gå tillbaka förtidigt får då kommer bakslagen och dom vill jag inte ha.

   Thess

   Radera