lördag 3 januari 2015

Mot dalarna då.

Ska bli så helt magiskt underbart skönt att få komma upp till mina vänner. Som jag saknar dom hela tiden. Men så är det samtidigt skönt för man kommer bort från Stockholm och vardagsstressen lite. Komma upp till ett lugnt och skönt dalarna. Träna lite med min vän och personlige tränare Christian.

Laga god mat med vännerna och bara vara och snacka skit lösa världsproblem kaffe i mängder och bara vara. Med lite hopp om att man kanske kan få sova lite också. Annars blir det att gå till doktorn snart så man kan få lite insomnings tabletter. Inte till att ta hela tiden utan bara någon gång i bland så man iallafall kan få sova ibland. Kommer kanske funka i någon månad till men var in och läst på lite om utbrändhet och jag har väl dom flesta symtomerna till det. Nästan lite skrattretande. Så det finns inte så mycket annat att göra nu än att lyssna på krogen min. Får inte en ny liksom jag får denna och kommer vara rädd om den

Har ju redan misshandlat den i så många års tid så nu får det vara nog. Kroppen mår inte så bra så då lyssnar man på det. Enkelt. Fast är det så sjukt enkelt då. Nej det är ju inte det. För mig är det inte det iallafall. Det tar i mot att erkänna att man mår lite dåligt. Att man inte pallar trycket. ( ursäkt jag har sjukt mycket grejer på gång samtidigt så jag är INTE lat på något vis.) Att man är såpass stressad i själen att man inta kan slappna av och sova om nätterna. Utan ligger och funderar i några timmar och sen ger jag upp.Försökt med avkopplingsmusik men nej inte de heller. helt tyst ja då hittar jag ljud att lyssna på och fundera på vart dom kommer i från. Ja jag vet hopplös och stressad.

Jag måste ta tag i det nu för om några månader så kan det vara försent och det orkar jag verkligen inte. Nu så kanske lite vila och samtidigt hitta sin inre ro kommer göra susen. Dock vet jag inte hur lång tid det tar men lite typ så här känns det.


Fast nu får jag ta hela dagen helt enkelt. Man kan inte stressa inner peace så är det. Men skam den som ger sig jag ska hitta den ron i kroppen. Ron i själen. Jag ska klara det på ett eller annat sätt. För envis det är jag. 

Hittade en ny vän här på tåget. Så söt så det finns ju inte. 


Så löjligt söt skulle jag kunna säga. 

Börjar närma mig Borlänge nu så det är väl dags att små tagga till. Solen är på väg upp mot en magisk moderatblå himmel. Jag kommer få träffa solen idag. :) Det gör mig mycket lycklig. Lite värme på det runt 20-25 grader så hade det ju varit en sådan där underbar dag en sommar dag. 
Så idag får jag nöja mig med att solen lyser. :) 

Vi hörs ikväll igen eller i morgon! 

Puss och kram på er! 

Thess4 kommentarer:

 1. Hej hoppas sömnen och allt det andra kommer att ordna sig för dig. Jag är ny på din blogg, läste om dig på Kostdoktorn. Jag har en övervikt på närmare 50 kilo och ska göra något åt saken snart. Jag har tre små barn, nära varandra i ålder. De sover ofta oroligt och vaknar sjukt tidigt. Jag känner mig helt groggy av sömnbristen men är det bara en ursäkt till att inte börja banta? Hur klarar du av sötsug som sjukt trött? H. Annis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror inte du blir tröttare iallafall, håller mig mätt och snålar inte med fettet. Vad kul att du hitta mig där!

   Mvh
   Thess

   Radera
 2. Det finns bara en av dig och det är du.....står det ju i sången.
  Bestäm dig för att ringa och boka in en tid hos läkaren första vardag som kommer. Blir ju liksom inte bättre av att du väntar. JUST DO IT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes måndag blir det till läkaren. Håller tummarna att dom kan styra upp det. Helt enkelt.

   Mvh
   Thess

   Radera