söndag 4 januari 2015

Fått sova lite

Känner mig mör i kroppen. Men jag kan ju säga att 4 timmars sömn var helt otroligt gott. Dom satt inte ihop helt timmarna man det var iallafall någon timma ihop. Känner mig långt ifrån utsövd. Känner mig nästan bara tröttare men på något vis även piggare. Fast i intervaller piggare. Jättekonstig känsla. Lite som om man fått en smäll i huvudet och man är helt sänkt. Inte för jag fått det men man skulle kunna tro att det känns typ såhär.

Jag bara önska man kunde vakna upp såhär pigg som man var förut. Glad uppe och studsa på med träningskläderna och sen till gymmet. Men det var galet längesen jag kände så. Eller nu ljög ja lite. Det är nog ca 2 månader sen jag kände så. Vakna pigg innan klockan ringer och upp på med träningskläderna och sen dra till gymmet. Kära ett helt underbart pass så endorfinerna rusa runt i flera timmar efteråt. Det längtar jag efter. Nu så är sova högst på listan.

Är så löjligt trött och så fort jag sitter som nu och skriver i bloggen eller om man kanske kolla på film eller försöker läsa något så nickar jag till hela tiden. Så länge jag rör mig som utan och går eller gör något stående så funkar det hur bra som helst. Men stod ju i butiken i förrgår och luta mig lite mot en av våra kassa monter. Känner då hur jag nickar till och höll på att somna där stående. Det har hänt flera gånger den sista tiden på jobbet. Som tur är det ju bara en millisekund som jag somnar. Men ändå det är äckligt när det sker.

Har även insett att det börjar ta på mitt fokus har jättesvårt att fokusera på minsta lilla grej. Tankarna skenar i väg på annat direkt. Som typ detta blogg inlägg började jag med lite innan klockan 8. Nu 9:40 har jag kommit hit. Helt sjukt ju att så här lite text ska ta sån tid. Men jag tänker tillägga att jag hunnit och göra mig klar för dagen också under den tiden. Som sagt hopplös.

Ska snart bli hämtad av min personlige tränare och vän Christian för en dag i mat och bakningens tema. Ingen träning då jag helt enkelt inte orkar. Har inte orkat på flera dagar och det känns ju inte så där jättekul men vad ska man göra då? Bara att inse att jag behöver mer sömn för att klara av att träna. Med hopp om att jag kan slappna av lite när jag väl sjukskriver mig. Orka ta sig för saker. Har ju som sagt massa saker på gång som gör mig lycklig och dom vill jag kunna fokusera på men man orkar ju inte ens det.

Orkar fan inte vara trött och negativ längre. Jag vill vara glad och pigg. Saknar mig själv som fan saknar att vakna upp utvilad och taggad inför en ny dag med träning och andra upptåg. Men nej inte så jättemycket av dom känslorna finns nu inte. Nej då. Mest stress över att man inte orkar eller sover och att man känner sig större än någonsin och att man inte hinner något av det man skulle göra. Inget kul alls detta, jag ska ju vara glad och fylld med massvis av energi. Inget jag skulle vilja påstå stämmer på mig just nu.

Skit samma nu ska jag snart få hänga med en underbar människa.

VI hörs senare!

Puss och kram på er!

Thess


5 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du ska få sova och bli pigg igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. mm det hoppas jag med. Fick tre timmar i sträck i natt. Det var typ två månader sen sist. :)

   Tack !

   Thess

   Radera
 2. Om du inte orkar sova i din säng, kan du inte nicka till i en bekväm stol med en film eller något läsbart. Du verkar deprimerad. Det kanske du tidigare "botat" med mat.! Som jag skrivit förut: Skaffa sköna kläder och skor och ut i solen!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det är nog det bästa botemedlet mot allt. Nja deprimerad låter så starkt. Men utbränd skulle jag köpa. Tack för omtanken!

   Thess

   Radera
 3. Känner igen mig lite i dig. Brakade själv ihop för några år sen och fick en lång och tung väg tillbaka. Idag vet jag att jag inte kan köra på som tidigare och kämpar inte heller för att komma dit. Jag accepterar det jag klarar av.
  För mig var promenader ett stort hjälp, tystnad och inga måsten, allt fick ta sin tid.
  Det gäller att inte vara "Bror Duktig" var nöjd för det lilla man gör och ta en dag i taget. Släpp alla måsten, låter enkelt kanske men ibland behöver inte facit vara krångligt.
  Lycka till och jag fortsätter följa dig 😉

  SvaraRadera