torsdag 15 januari 2015

En skön gårdag.

Var hos psykologen sen till min vårdcentral för att hämta upp sjukintyget som inte kommit än och efter det med en klump i magen så bar det av in till jobbet och lämna in sjukintyget och sen hem åt lite och sen gjorde jag och My ett fett pass på gymmet. Det behövdes efter gårdagen mycket som snurrar i huvudet och då får köra att tokskönt pass på gymmet är ju helt underbart. För då är det bara jag och gymmet. Finns inget annat, utan bara jag och gymmet.

Men märker att det är januari på gymmet. Shit vad folk det var igår. Som tur är så är det bara två veckor till det är så här mycket folk. Lika förra året och året innan det. Så man skulle som aktiv tränings person ta det lugnt i januari varje år. Men samtidigt är det ju kul att se lite folk på gymmet. Men allt kommer vara som vanligt igen i slutet av februari. :)

Idag blir det ett skönt ryggpass hoppas på att My hakar på idag med annars blir det själv sen tänkte jag ut i friska luften och ta en promenad. Det är ju nästan sol ute. Så kanske lite energi kan man få?
Sen ska julen ut idag för annars kommer den stå här till midsommar och då kan den lika gäran stå kvar till nästa jul. Nej då så illa är det inte. Men den ska ut nu för nu är det nytt år och det ska bli ett förändringarnas år. Mycket planer som man ska sätta sig ner och jobba med. Men jag ska ta en sak i taget nu inte 1000 grejer på en gång. :)

VI får höras senare eller i morgon!

Puss och kram på er!

Thess2 kommentarer:

  1. Lustigt med nyårslöften, de är till för att brytas rätt snabbt. Som på gymmen. Hoppas du kommer ut, att vädret blir bättre. Att ångesten blir bättre. Då kanske du får ta tröttheten ett tag. Om det är av medicinerna .

    SvaraRadera
  2. Mm vet inte om det är dom eller att jag inte sover som man ska än. Men absolut bättre än innan. Ja nyårslöften är underbara!

    -ha det gott
    Thess

    SvaraRadera