fredag 9 januari 2015

En skön dag.

Vakna eller ja jag gick upp vid 10 men jag var inte i säng fören vid 4 så ja sen skulle man somna och man skulle även komma i lugn och som sagt sova. Men jag fick några timmar det vet jag vakna lite sov lite vakna lite och sov lite. Men det känns som om man får lite mer sömn för varje natt som går och det är ju bra.

Men dagen var skön ingen stress utan bara skönt och härligt rullat på. Efter vi hämtat Monicas son Max på skolan så åkte vi till Dollar Store för att kanske kunna hitta lite barn olja. Vilket är det bästa man kan smörja in sin kropp med älska verkligen min barnolja men den har försvunnit och vi hittar inte på den och ja då blir det att köpa en ny helt enkelt.

Sen fick jag igår reda på att jag vann en tävling på jobbet förra månaden. En tävling Sony anordnat. Så på söndag åker vi till Åre för att njuta i ett par dagar. Viket betyder att i morgon måste i handla kläder! :) Har ju inga kläder alls för sånt som är kallt. :) Sen kanske även något att ha på sig när vi ska ut på klubben. lite kul med impuls så det är bara att följa strömmen. Hit ska vi!

Var hos min underbare Personlige tränare Christian idag. Fick vara med när han hade en klient där och sen vart det även inventering som gällde. Möblera om lite i hans kosttillskott och proteiner vitaminer och allt vad han nu har i sitt förråd. Behöver ni saker från MMsport så är det bara att slå han en pling så kan ni köpa proteinet av han. Han tar bara kort. :)


Dags att börja tagga ner och börja komma i sovläge. Se hur lång tid det tar idag. Men hoppas på hyfsat snart. Är ju ändå löjligt trött men som sagt vi får se. Ska upp tidigt med Monica och handla lite grejer inför resan så det är bara att hoppas jag somna snart. Så man får några timmar iallafall. Hade varit skönt med sådär fem timmar i natt. Eller ja fyra duger det också. Allt duger bara jag får sova lite. Så man orkar göra ett grymt pass i gymmet och vara igång hela dagen i morgon. :)

Så nu ska jag och sängen ha en dejt. Vi får höras i morgon igen!

På och kram på er!

Thess

4 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Copperhill är ett helt fantastiskt ställe! Njut!

  SvaraRadera
 2. Grattis till ett roligt avbrott i vardagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt. Ska bli skönt och kul :)

   Radera