måndag 19 januari 2015

En skön dag helt enkelt!

Har hängt med världens bästa Zey


Mycket kaffe och massa skit snack. Helt underbart helt enkelt. Massvis med energi. Tack Zey!

Väntar på en annan kille som betyder mycket i mitt liv även om vi inte träffas varje dag så betyder han massvis. Malik min före detta team leader när jag jobbade event för Tele2.


Ska efter jag kramats lite med Malik åka hem och tvinga med My på ett fett benpass på gymmet! ska bli hur bra som helst. Riktigt längtar efter hur benen kommer må i morgon. :) 

Var hos läkaren idag och vart fortsatt sjukskriven i 3 veckor till och sen hoppas vi på att jag kan vara på banan igen och komma tillbaka till jobbet och köra 50% till en början. Fick order av han att koppla bort allt som med jobb att göra till dess. Så då passa jag på att åka och hälsa på "gamla vänner" som man inte haft tid med men nu skapar tid. Innan träning. Så man pallar att gå dit sen! 

Ska verkligen fokusera på träningen nu och släppa allt annat och bara njuta av det jag gillar mest för tillfället. Hänga på gymmet som aldrig förr. Köra långa sköna pass ingen stress även börja köra lite mer kondition. 

Ska även försöka planera klart inför blivande projekt som ska fixas och trixas med. Styra upp mitt liv fixa lite struktur så man inte bara inte gör något och fastnar i ekorrhjulet igen. Sen planerar man väl så kommer detta att kunna kombineras med jobbet också samt träning. :) 

Nu ska jag fortsätta umgås här med mina energiknippen! :) 

Puss och kram!

Vi hörs nog senare eller i morgon igen. 

Thess


2 kommentarer:

  1. Bra att din läkare verkar vettig. Tid och avkoppling/avslappning kan göra "små underverk". Take care!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla. Ja han är bra! :)

    Thess

    SvaraRadera