lördag 24 januari 2015

En sån dag.

Då man skulle kunna sovit hela dagen. Men inte idag inte men lite extra snooz blev det innan jag tvinga mig själv upp ur sängen.. Även om man inte sover så är det skönt och bara ligga kvar i sängen ibland. Men sen kommer det stress just för man faktiskt inte stressa innan. Eller just för man inte gick upp när man skulle. :)

Vi ska snart mötas upp ligan som ska ut på sjön ikväll. Dom andra ska förfesta fast först förförfesten. Ibland är jag extra glad att jag inte dricker alkohol, fatta att klara av så många timmar. Det fungera ju när man var yngre men no way det skulle gå idag. :)

Men nykter är det inga problem alls. Då kan jag köra i dygn om det är så. Så länge jag har något som sysselsätter mig. Men ja nu ska det då tas på massa kläder så man ser ut som en pirat testa igår med extra öron på men nej dom får bli hemma.


Det kommer nog se bättre ut när det är mer seriöst nu idag. Eftersom jag ska åka så på tunnelbanan in till stan. Ska bi kul iallafall Kul att träffa några från när vi körde Bråvalla barerna. :) 

Sen blir det ut på sjön. :) Hoppas på att hinna ett inlägg innan vi lämna fastlandet och sen kommer det massor i morgon när vi är hemma igen. 

Jag kan erkänna att jag har haft lite ångest just över denna resa och Åre som var en vinst från Sony på jobbet. Men när min psykolog sa åt mig att göra saker jag tycker är roligt och ger energi samt umgås med människor som ger energi också så kände jag att fuck that varför ska jag ha ångest över att jag ska få ha lite kul. Det kanske gör mig friskare snabbare. :) 

Så jag tänker ha kul så är det. Inga konstigheter med det. 

Nu ska jag förvandlas till Pirat och vi hörs förmodligen senare eller i morgon kväll! :) 

Puss och kram på er! 

Thess
4 kommentarer:

 1. Nyttigt att komma ut och koppla av, inte bara tankar på jobb och träning. Och resan till Åre verkade rolig, när du skrev om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med, Det är nyttigt. Sen får träffa människor som man aldrig träffat förr och kanske aldrig igen. Hur kul som helst :)
   Thess

   Radera
 2. Hoppas du får en riktigt kul kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jättekul. Ett helt underbart gäng som åkte. :)

   Tack!
   Thess

   Radera