måndag 8 december 2014

Vilken dag det vart tillslut.

Har fått hjälp av världens bästa Calvin att skriva sponsor mail mall och även till media. Kan ju säga att han har verkligen fått det där med att skriva som en gåva. Själv skriver man ju som man pratar och det funkar ju på bloggen men när det kommer till formella mail så är jag totalt talanglös. Men jag har turen att ha Calvin som vän som hjälper mig.

Detta gav napp dock inget som är officiellt än men tids nog som är det de och det kommer stå här det lovar jag. Alltså en mycket spännande dag och tack Calvin för all hjälp DU är underbar!

Sägen tidigt idag då vi har utbildning från klockan 08 i morgon och sen jobbar jag till 19:15 så det blir en skön och lång dag. Men innan så ska jag köra ett skönt armar och axlar pass tänkte jag. Så man tydligen ska klockan ringa 03:45 fy fan vad tidigt. Det är inte normalt någonstans men så är det att träna och man vill ha kicken på morgonen och även om det är drygt att gå upp så är de galet skönt när man är klar. :) då är det värt det till 120%. Men just att gå upp är inte min starka sida det är ju mitt i natten inte morgon mitt i natten. Men det är ju bara för att vi börjar en timma tidigare än vanligt i morgon.

Har ett telefon möte i morgon vid lunch ska bli kul sen hur det går. :)

Ja skype mötet vart framflyttat då internet i Kina inte funka bäst.  Men det är lugnt känner ingen stress alls lika med 17 mötet kommer också avgöras i framtiden. Men det kommer bli bra det kommer de. Så mycket nu som händer så man blir helt pirrig i kroppen. Sen är det snart dags för en underbar Pt dag med Christian längtar verkligen till detta.

Men nu mina vänner är det nog dags för mig och sägen iallafall försöka sova men först packa lite så man inte behöver göra det i morgon också. Det blir inte nå vidare då jag är lagom förvirrad när jag är trött och missar massa saker och det är ju lite jobbigt om man glömt handduken eller kläderna. Ja det skulle kunna hända när det kommer till mig. Så packa och sen sova.

Vi hörs i morgon under dagen.

Sov gott mina kära där ute i världen.

Puss och kram

Thess


2 kommentarer:

 1. Alltså, helt ärligt. Jag tror du måste försöka bli mer vän med dig själv och förstå hur fin du faktiskt är. Då tror jag du slipper gå upp mitt i natten för att söka kickar inför dagen. Du är superfin och har verkligen genomfört nåt riktigt stort. Träna är bara bra, men att träna sig på att förstå att man duger utan att behöva gå upp mitt i nattär viktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja jag har fått höra detta förr att jag ska lära mig detta. Inte så lätt som man skulle kunna tro MEN skam den som ger sig och tack så jätte mycket igen. :)

   Kram Thess

   Radera