fredag 26 december 2014

Snart jobba igen då.

Lyckades då med bedriften att inte sova något i natt heller. Jag är så duktigt så det finns ju inte ens. Sen eftersom jag ändå inte kunde sova så drog jag till gymmet och körde ett skönt benpass. Satt som ett smäck det där. Vader knäböj benspark och benpress. Inga vikter att tala om. Benpressen 10 kilo. Bensparken 10 kilo vadpressen bara stången. Knäböj maskinen också bara stången. Mest för att komma så djupt som möjligt inte så tungt som möjligt. Tro mig man får träningsvärk även om man inte har massa tunga vikter på. Testa ju detta hos Pt Christian förra gången. Kunde ju knappt sitta, då hade jag bara kört med min egen vikt.

Tröttheten vetefan vad jag ska göra med men jag måste hitta ett sätt att sova helt enkelt. Det suger ju detta att inte sova alls, innan fick jag ju iallafall 4 timmar per natt vilket funka bra. Men nu är det så gott som ingen i snitt. Hade man iallafall fått sova några timmar så funkar det ju eftersom jag tränar. Men nu är det helt hopplöst verkar det som. Men skam den som ger sig. Kanske får man sova i natt. Bara någon timma hade gjort mig överlycklig. Nu så lever jag på endorfin ruset som åker runt i kroppen. Vilket är helt underbart. Utan den hade jag inte klarat dagen idag det känner jag ju.

Men måste kolla upp detta iallafall för det går inte att ha det så här och inte få sin sömn. Bara för min kropp har bestämt sig för att vara stressad och vägrar att ge sig. Skit kropp och huvud man har. Men det går väl över tids nog hoppas jag. För nu är jag nog lite stressad över att jag inte kan sova riktigt. Sen över jobbet som vanligt och allt annats som ska klaffa med allt och hej och hå. Men hoppas att från veckan 3 kommer det mesta att lösa sig.

Snart dags ut i kylan igen. Alltså den där kulan kommer jag ALDRIG bli vän med. För det spelar ingen roll frysa är inte skönt. Det enda jag vill göra sådana här dagar är att ligga in kurad under täcket och kolla på film. Inte vara ute och frysa för det är inte kul att frysa. Ja jag får skylla mig själv lite där. Men jag klarar verkligen inte av jackor. Har testat så många gånger och det går bara inte jag känner mig instängd och kan inte röra på armarna som jag vill får lite panik på något sjukt sätt. Så det blir att fortsätta frysa ett tag till men nu har det ju iallafall vänt och vi går mot ljusare tider och snart är sommaren här. SOM JAG LÄNGTAR! Fatta Summerburst sen hoppas jag på att det blir Ibiza också. Snälla sommaren kom  fort jag saknar dig!

Nej nu bär det allt av mot jobbet se om det blir en monster dag eller en väldigt lugn dag. Tror inte på mitt i mellan utan antingen eller. jobbar med mina killar Fredrik och Loke. Tackar gudarna för att jag har underbara kollegor. Annars hade det ALDRIG funkat. Tack för att ni vill jobba med mig.

Naturligtvis saknar jag dig Christopher jättemycket det vet du. Du med Tobbe. :) Men jag kommer allt titt som tätt och hälsar på er just för jag saknar ER!

Men som sagt nu är det dags att tagga till lite så gått det går.

VI får höras senare.

Puss och kram !
Thess4 kommentarer:

 1. Testa att ta magnesium kosttillskott, det är muskelavslappnande och gör det lättare att somna. Dessutom får man lite mindre träningsvärk och definitivt mindre kramp i musklerna om man nu lider av det (senadrag). Ta ca 30 minuter innan läggdags, kan ge lite lös maga om man tar över maxdos. Men 2-3 ganska starka mag,tabletter ska du kunna ta. Fråga på hälsokostaffär. Dom är inte så dyra heller så det kan vara värt att testa ett par veckor för att se om du får sova. Styrketräning gör att man "nöter ut" magnesiumet ur kroppen så tillskott är nog bra.

  God fortsättning!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marice.
   Tack så mycket för tipset det ska jag testa. Äter redan magnesium men kan väl öka dosen. :) Tack igen för tipset. :)
   God fortsättning på dig med. :)

   Thess

   Radera
 2. Har du provat Mindfulness, det har hjälpt mig med min kaosartade sömn, numer sover jag som ett "spädbarn" och behöver inte alls lika mycket sömn längre. Jag har blivit mycket lugnare inombords och mitt sötsug har helt försvunnit!! Jag använder en app och kör en guidad meditation 15 min varje dag. (Det finns flera olika appar, jag använder den som är en blå ikon med en vit sittande person i. Kommer inte ihåg om den är gratis). Hoppas du får ordning på sömnen!! /Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ulrika.
   Nej har inte testat detta men har funderat på det.Ska kolla upp detta med appen också. :) Tack så mycket för tipset.

   Thess

   Radera