torsdag 11 december 2014

Nytränad.

Att det kan vara så skönt att träna ben är ju helt galet. Jag älskar det verkligen. Helt underbart att börja dagen med även om man ät trött som få så ger det då energi så man klarar av att jobba.


Det är ju sant att den bästa träningen är ju den som blir av. Står ni nu i Stockholm och ska börja träna nästa år så rekommenderar jag verkligen Må Bättre i Solna, inte bara för personalen är helt underbara utan också för det är väldigt trevligt och bra gym. Dom har allt man behöver och en skön och hemtrevlig känsla när man kommer in. In och kolla för det är svårt att hitta bra gym. Detta är det bästa jag varit på iallafall. Där man känner sig hemma och inte uttittad och inte bara massa spännisar överallt. Ett skönt gym helt enkelt. Inga konstigheter. 

Naturligtvis så var det julbord och inte så mycket för mig att äta igår. Då jag inte vågar orkar verkligen inte bli sjuk även om det "bara" är i några timmar så är det inte så kul. Så jag gav upp innan allt börjat. Var ju jätte hungrig och trött. Men lika trevligt att träffa alla gamla kollegor och annat löst folk från huvudkontoret. 

Lyckades att stänga av klockan när den väl ringde nu på morgonen så vakna 04:35 istället för 04:00 men jag har då minsann kollat på klockan 200 gånger i natt. Men när jag vakna så kändes det så här. 


Alltså jag älskar dessa underbara bilder med massa bra text. 

Alltså om det nu ska vara så här kallt som det är ute så kan de väl lika gärna komma lite snö då det blir lite ljusare. Men nej då det verkar inte som om det vill sig det där. Men snart vänder det och vi går mot ljusare tider. Helt underbart. Snart vår igen vår känslor och träna utomhus nytt år nya möjligheter. 

Men först jul och handla klart julklappar vet i fasiken vad man ska hitta på till dom jag ska köpa till har ju lite klart men lite till hade jag tänkt. Inte så lätt det där med julklappar. Men det brukar lösa sig. 

Nu är det exakt 3,5 år kvar till man fyller 40 tills jag ska vara så fit jag kan bli. Jag kommer kämpa och det kommer vara blod svett och tårar. Men så värt det när man väl kommit dit man vill. Det kommer vara uppoffringar som kanske inte alltid kommer vara så kul men när man är i mål så kommer det att vara värt de alla dagar i veckan. 

Bestämde ju igår att ta bort fastan ur mitt liv ett tag. Så det är nu gjort och ska nu äta när jag är hungrig och tills jag är mätt. Inte tänka så mycket bara hålla koll på kolhydraterna. Inget annat. Mest njuta och ta en dag i taget. Ingen stress ( jobbar verkligen på stress biten.) Bara njuta av livet. Sen märker man ju om det funkar eller om man ska ta upp fastan igen. Men det är om någon månad eller två. 

Nu är det dags att tagga till lite inför jobbet och ska jobba med en underbar människa idag med Fredrik. 


Sen hem och packa väskan för i morgon bär det av till Borlänge och en helg som kommer gå i vänner och träningens tecken. :) 

Vi hörs senare eller i morgon! 

Puss och kram! 

Thess4 kommentarer:

 1. Ha en trevligt helg. Kunde du inte äta av julbordet!? Av allt det socker-och glutenfria? Trist att du sover så dåligt. Men kallt är det inte med bra kläder, vantar, långkalsonger. Jag går dagliga promender med två hundar. 5-8 km åt lite olika håll. Skönt med frisk luft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag våga inte äta något efter som jag är jätte känslig mot gluten och socker och stärkelse. Blir sjuk på riktigt. Det ska ut ur min kropp så jag och toan har en dejt på några timmar. Sen kommer det till de där mad kläder. Nja jag får panik i jackor så jag äger en men använder den inte. känner mig instängd och kan inte röra mig. Total panik. Men det är ju bara 2-3 månader kvar sen är det ju sommar igen! :)

   Detsamma till dig njut av helgen!
   kram Thess

   Radera
 2. Oj!? Då stänger du in dig halva året! Dessa underbara vintersoldagar när man behöver ljus och frisk luft för att må bra. Jag bor nära en sjö. När den är frusen med blankis eller snö, så kan man åka spark och skidor i timmar. Tycker du ska göra ett försök att skaffa varma kläder, inte bara jackor. Finns lätta härliga vackra modeller av jackor och byxor, halsdukar. Det ser jag i min dotters garderob.

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA men jag känner mig verkligen instängd. Har försökt flera gånger med jacka men det går inte. Får lite klaustrofobi kan man säga. Konstigt men sant så jag får nog så snällt frysa en stund till :( Men snart vänder det mot ljusare tider och snart är våren här :)

   Thess

   Radera