onsdag 31 december 2014

Nyår helt enkelt.

Som det inte kommer hända ett skit på. Känns lite skönt men ändå tråkigt. Men vem vet inget är ju bestämt och skrivit i sten om vad som händer i kväll. Men lite god mat tycker jag allt vi är värda. För idag tar 2014 slut och imorgon börjar 2015 vilket är ju helt galet var tiden går fort. Men det ska även blir väldigt skönt med ett nytt år och nya möjligheter.

Började året den 20 januari att sluta röka. Jag köpte boken


Jag rekommenderar den väldigt och jag tar en dag i taget. Snart har det gått 365 dagar sen senaste cigaretten. 

För att summera året som gott så har det hänt en hel del. Jag fick min bukplastik vilket var det bästa jag varit med om


Sen att ärren knappt syns gör det ju bara bättre. Är oerhört tacksam över denna operation det gör ju att man kanske kan bli sådär fit som jag vill. visst har jag hud som inte dragit ihop sig än. Lår överarmar är väl där som det syns men  magen var det stället och var värst. 

Under 2014 satte jag mitt träningsmål med min Personlige tränare Christian 


Så innan jag fyller 40 ska jag vara fit tränad. 


Klart vi klara detta. Det är det jag har minst stress över vill jag lova. 

Jag har fått äran att vara med i tidningar och även video intervjuer
Det började med Aftonbladet. Den långa finns på Kostdoktorns hemsida där man kan bli medlem och se väldigt mycket mer än bara mig. 
Sen hamnade men på första sidan på Lchf Magasinets tidning. 

Sen hamnade jag visst i tidningen Hemmets Journal också Såg även igår att på kostdoktorns hemsida på hans årskröninka så var jag årets framgångshistoria. 


Det har liksom hänt en del. Jag är lite små känd i Lchf världen och har fått så underbara fina kommentarer både här på bloggen och på Instagram Lchfthess ( över 2000 följare)  och lchfkostfunkar. (Över 3000 följare) 

Min blogg har trafikerats av över 130000 sidvisningar. Hemsidan lchfkosrtfunkar har tagit form inte helt klart än men nu under våren kommer allt att rulla så in och kolla lite. 

Gjorde en tatuering och statement nu i höstas. Vilket kommer bli ett projekt under nästa år. Ni kommer få se. Men det bli i kvällens blogg inlägg. 

Nyårslöften och liknande. 

Nu är det dags att börja fixa till sig inför jobbet. Hade tänkt att träna idag med nej vart det på den för min hals gör ont. Det har inte släppt heller. Ca 1-2 timmars sömn i natt så ja man har ju fått lite iallafall.bättre än inget. Men är galet trött. Så snart måste jag nog till en doktor för att få hjälp med sömnen. Får ta det när jag är ledig nästa gång. 

Men vi hörs senare idag. 

Puss och kram! 

Thess

Ps höll ju på att glömma min första debatt artikel är skriven. 
2 kommentarer:

 1. Önskar dig ett nytt fantastiskt år Thess! Och ta hand om dig! Blir orolig när du skriver att du inte sover.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Lena! Mm det börjar bli drygt att inte kunna sova riktigt. Men ska till läkaren så fort jag är ledig nästa gång. :)
   så snart ska man nog vara på banan igen. Men annars förutom sömnen så mår jag toppen :)

   Sen önskar jag dig också ett underbart 2015

   Thess

   Radera