lördag 6 december 2014

Mmm jo men visst.

Sova kan man tydligen inte göra. Fattar inte vad som är fel. Har nog vaknat typ 50 gånger denna natt på fyra timmar. Helt död men nu har jag iallafall kört ett teknik pass på gymmet. Skönt var det man det är så galet svårt att hitta musklerna. Körde lite bål balans utfall knäböj och rygg teknik. Sen var det dags att göra sig i ordning inför jobbet. Som jag snart ska bege mig till. Hoppas på hur mycket folk som helst just så tiden går magiskt fort.

Om en vecka ska jag upp till Dalarna en sväng igen för att träna lite med PT Christian ska bli så galet kul så det finns ju knappt.






Det är så kul att träna med han trots att jag inte alltid är överens på hans sida. För jag kan själv och inte alls tycker som han tycker och jag kan själv. Men jag lyssnar på han innerst inne och tar åt mig av vad han säger och hur man ska göra. Jag hopas nu på att jag har vait så duktig att jag får nya övningar nu så det går framåt i träningen. Ska även hinna med att knäcka rätt ryggen också. Det på söndagen så vi hinner träna på lördagen.

Har även två möten att avklara på måndag ska bli så kul och spännande. Kul när det händer massa saker i livet och man inte bara står och stampar. Två steg åt rätt riktning skulle man kunna säga om allt går som planerat.

Nu blir det att tagga igång inför jobbet med lite skön musik i öronen och en frisk promenad från gymmet till tunnelbanan. :)

Vi hörs senare!

Puss och kram!
Thess

Lite skillnad på benen. 


Samma tröja inte lika tight. 

2 kommentarer:

 1. Hade också svårt att sova i natt men så är det alltid för mig när det är fullmåne, vilket det var i lördags. Kan vara nåt sånt.

  Bra med vilodagar, måste ha dom om man ska kunna köra hård träning vecka efter vecka efter vecka.

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marice Ja jag tänker då skylla på fullmånen. ;) Detsamma till dig så kör vi hårt snart ju och nytt år. :)

   Kram
   Thess

   Radera