onsdag 3 december 2014

Ett okej benpass.

Kändes okej idag men var inte riktigt så där underbart som man kan ha ibland hade inte rätt balans/muskel känning. Har fan svårt får det där att känna av och lära sig att känna dom. Men över som en galning över det att veta vilka muskler som ska användas till var och när och varför. Tror inte att det blir så mycket träningsvärk i morgon dock, då tekniken vart det jag öva mest idag och kunna gå så djupt som möjligt i mina knäböj. Hade lite svårt att hålla fokus på bålen idag vet inte varför man även den och balansen på utfalls övningarna gick sådär. Så den blir det övning på nu framöver ska ju snart upp och visa upp mig för min PT och bygga upp ett tränings schema som ska hålla ett tag.

Ska iväg och fika med en kär vän vilket jag saknat väldigt mycket då han pluggat sönder det senaste. Men nu ska jag ÄNTLIGEN få träffa han Min Murat. :)

Sen ska jag ta en solning i Vällingby och sen hem bara vara och njuta av livet. Kanske kolla på någon film och vila min kropp. Laga något gott till kvällen och mest bara vara idag. Sen är det 4 dagar i streck på jobbet och ledig på måndag igen. :)

Ska köra armar och axlar i morgon tänkte jag och även balans och teknik ska fan ha ett grymt pass imorgon så hela dagen blir sådär underbar som bara den blir med ENDORFIN ruset rusar omkring i kroppen. :) Det finns där idag men det är inte som det brukar. Kanske kan ha och göra med att jag är lite trött lite överdrivet trött. Ville typ inte gå upp alls idag på morgonen (05) Hade sådan lust att bara stänga av väckarklockan och somna om och sova tills jag vakna själv. Men nej då inte då för jag kom ju på att det var benpass på schemat och det är ju det bästa jag vet. Även om det inte vart det bästa passet jag gjort i mitt liv så känner man ändå endorfinerna i kroppen.
Har märkt att många som kommenterar instagram bilder jag lägger upp och är lite förbannad på mitt söt sug tror att jag äter socker. Det gör jag ju då inte för jag inte tål socker jag blir sjuk av socker och får så snällt bo på toa i några timmar. Samma med gluten och annan stärkelse. Så när jag "fuskar" så fuskar jag med bakverk utan gluten och vanligt socker. (jag använder Sukrin) Men för mig så kommer ångesten ändå tror ( Vet) att det är psykiskt då det egentligen inte är så farligt men det är just det att man har ätit det som är jobbigt. Sen att man ökat kolhydrats mängden för just den dagen som ökat. Ja det finns mycket som triggar min ångest och socker sug. 

Då jag vet att många faller tillbaka till riktigt socker så är jag lite glad att jag inte tål det så jag inte kan längre. Men då även lite ledsen för jag inte kan längre. Så det är inte lätt alltidmen jag vet att om jag kunnat så hade jag gjort och därför är det nog bäst att jag inte kan. För jag är körd om jag skulle börja. Ser ju bara när det kommer till lussebullarna och pepparkakorna självklar lchf men dom tog då slut omgående. Tänk om dom varit vanliga då hade det ju varit kört helt. Så egentligen borde jag ju inte få ångest men det är på grund av kolhydrats intaget inget annat. Sockret äter jag ju inte så det är inte det som är värst men sötsuget det sätts igång. Sen är jag sugen på allt och lite till, det som är jobbigt är ju att det inte finns något stopp utan jag äter tills det är slut. Det är det som är jobbigt. 

Det är då ångesten kommer stressen över att jag får i mig för mycket kolhydrater och att jag inte är i ketos längre sånt stressar mig. Just att äta socker det finns inte då jag blir sjuk. Men tro mig suget finns där hela tiden. Men jag kan inte äta det och det ska vi vara glada över. 

Lika med lchf pannkakor plättar gröt bröd. Ja allt om ökar kolhydrats intaget ger mig ångest då jag är livrädd för att gå upp i vikt igen och jag vet inte hur snabbt det går om man nu ökar kolhydraterna. Bara detta att äta mer grönsaker till maten är ju helt galet konstigt just för att jag tror att jag kommer gå upp i vikt då. Detta är saker jag kämpar med varje dag att inte gå upp i vikt att hålla vikten att inte stressa sönder mig att försöka njuta av livet och maten och lära mig unna sig en plåt lussebullar någon gång ibland utan ångest. Att lära sig älska sig själv och faktiskt se vad jag åstadkommit och helt själv och vara stolt över det. 

Det är inte det lättaste tro mig men jag kämpar vidare och tar en dag i taget. Jag kommer klara det så är det har bara inte bestämt tiden tills jag är framme vid det målet. Men en dag i taget så får det vara och så får det bli. Tillslut så kanske jag står där och tittar mig i spegeln och ser vad jag gjort och vad jag åstadkommit sen jag började. 

Att bli mindre än halv är ju inte så dåligt kan man tycka men när man inte ser det så är det ju itne så lätt alltid. Men en dag ska jag se mig själv och vara stolt över vad JAG gjort. 

Nu ska jag fika med min Murat! 
Vi hörs senare! 

Puss och kram! 

Thess


4 kommentarer:

 1. Strunta i de sura kommentarerna! Det är väl bara mänskligt att ha ett sötsug eller vad man nu längtar efter och det behöver ju inte betyda att man faller för frestelsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det gjorde jag ju naturligtvis. Men som sagt det är ju som tur är inte riktigt socker. :) Utan lchf socker. :)

   Radera
 2. Jag uppmanade dig att strunta i bakverk, om det triggar igång ett sug efter mycket annat. Det är svårt att leva superstrikt, när mycket lockar. Vet inte vilken situation det är bäst att inte försätta sig i. I en del recept ingår nötter, mandel/mjöl och sukrin- ger lika mycket sug som socker för mig. Fast svårast är att avstå från krispiga syrliga svenska äpplen eller citrusfrukter. Önskar jag kunde äta två om dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet ju va som triggar. Men har ju insett att jag får ju ångest vilket som jag gör. Så ibland Väldigt ibland så bakar jag lite för vafan om jag ändå får ångest så kan man ju få lite gott i mellan åt. Men oftast så står jag i mot så gott det går. Men det är fan lika drygt de. Men äter jag som jag ska och håller mig mätt och hyfsat mycket fett så brukar inte dom där super cravingsen komma. Jag lovar jag skulle kunna döda för att få smaka på en bulle eller muffins donuts ja paj och vanlijsås. ÅÅÅÅH så gott men nej som tur är så är jag ju allergisk ;)

   Thess

   Radera