tisdag 4 november 2014

Tisdag och ny tränad.

Det är en bra skön känsla det där med att vara nytränad. En helt underbar känsla att börja dagen med. För den håller i sig nästan hela dagen. Nu med träningsvärk så gör den det. För så fort man känner av träningsvärken så kommer den. Känslan man har när man är klar på gymmet. Bästa bästa och det är enda anledningen till att jag går upp 04 på morgonen. Hade man inte mått så bra som man gör så hade jag ALDRIG gått upp så tidigt.

Imorgon kväll bär det av till Borlänge en sväng med hopp om att man ska hinna med lite framtidsplaner. En hel del av dom och umgås med dom bästa! Njuta och bara vara lite också. Laga god mat och komma ikapp lite lite. :) Samt planera framtiden. Ska bli så sjukt kul så det finns inte ens.

Men som alltid på tisdagar så är det morgonmöte med hela liga och sen ikväll är det utbildning med Samsung på o´learys ( tror det stavas så) Har bett om specialmat. Se om dom klara det denna gång. Dom gjorde det inte förra året. :) Men nu förklara jag det lite tydligare. Med hopp om att kocken fattar att socker är kolhydrater och att gluten också är kolhydrater och att även pommes innehåller kolhydrater. :)

Sen hem och packa om väskan och en till så man har kläder i Borlänge. Kan ju vara kul att ha på sig något annat än träningskläder eller jobbkläder. :) Kanske en utgång också man lusten faller på. Ut och fuldansa lite skadar ju inte heller. Men som sagt vi märker vad som händer.

Nu är det dags att tagga till och dra sig mot jobbet och min underbara kollegor.

Så vi hörs senare!

Puss och kram på er!

Thess

2 kommentarer:

 1. Hur fuldansar man..?
  /Sherman

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://fuldans.se/ lite så här skulle jag kanske beskriva fuldans. :)

   Thess

   Radera