söndag 23 november 2014

Söndag.

Ska försöka ha en såndär jag skiter i vad jag äter och när jag äter dag idag. :) Det börja bra med att undra om jag inte ska ha lite grädde i kaffet på morgonen. Nej det ble det inte. Första tanken efter undra om var nej helt onödigt. Alltså jag önska att man kunde få hoppa in i mitt huvud och lyssna på mina tankar. Seriöst hur dryg får man vara. jag fick ju ena sekunden och en milisekund senare så nej. Sen bråka med sig själv jag vi ska inte ens börja.Vet att det är fler som jag. Som går med en ständig fight i huvudet. Vad man får och inte får och om man skulle unna sig en liten bit choklad (96%)  så blir det världskrig bara några sekunder senare. Helt sagolikt det där. Det kan inte bara vara jag som har det så här. Ibland önska man att man bara kunde stänga av lite en minut eller så och bara njuta av chokladen eller grädden i kaffet. Sen ta kriget men nej då inte min hjärna inte.

Nu är det jobba som gäller resten av dagen.

Puss och kram vi hörs senare!

Thess

2 kommentarer:

 1. WOOOW!!! Fanken vad duktig du är, var får du motivation ifrån? Sitter här med ca 30 kg övervikt, värk o kan inte träna som andra. På sin höjd nån km promenad/dan. Har gått ner i vikt på lchf innan, men efter att ha slutat med nikotin +12kg o innan dess operation o borttagning av gallan +15 kg....suck....Nu är kroppen så sönderbantad att jag med strikt lchf kan stå still i vikt o släpper jag det minsta t.ex en helg med pizza o vin så är det +5kg.
  Vem sparkar dig i rövva?
  Du är så beundransvärd och vacker kvinna!!! Herreji det är ju inte ens 2 år du hållt på....
  Har du nåt råd till en "stackare"?

  En stooor fet kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du. Ja den stora kampen är ju mot mitt sötsug som är helt hopplöst drygt. Men jag vet ju vad och hur jag ska göra sen att jag inte gör som jag ska ja det är något annat de. Men testa att leva en dag i taget. OCh orkar inte kroppen träna så gör inte det. Tänk även att stress är det värsta som finns och du kommer ALDRIG gå ner i vikt om man stressar. Allt löser sig till slut. Njut av maten och av livet. Lovar att tillslut så släpper det. :) Jag har min hjärna som sparkar mig i röven (prestations ångesten som jobbar) på gott och ont kan jag lova. :)
   tack du och en FET kram tillbaka.

   Thess

   Radera