lördag 22 november 2014

Har bestämt mig.

På måndag så är det gymmet som gäller även om jag inte är helt återställd så är det att ta det lite lugnare bara inte värre än så. Men jag känner att det är dags och jag längtar som aldrig förr. Ska bli skönt att packa träningsväskan igen och bara köra. Dock kanske inte helt underbart att gå upp kl 04 men när man väl har skapat rutinen så sitter den.

Testa en grej jag såg idag på Facebook idag. Zucchini "chips". Men sätter ugnen på 250 grader grill.
Skär Zucchinin i skivor och lägg på en plåt och på med riven ost. gärna någon med lite smak som till exempel Cheddar.In i ugnen tills osten fått färg. 


Nej dom vart inte som chips men det vart gott faktiskt. :) Så ett snacks lite så där enkelt. Men jag vet inte vad det är med mejeriprodukter men det triggar då igång mitt söt sug som aldrig förr. Då jag valde att ha lite cream fraiche till zucchinin just bara för det är gott. Ja en sån grej som jag hade till mina chips förr i tiden. 

Då var det även cream fraiche till pan pizza seriöst så gott. ( Monica detta är ditt fel) CRAVINGS! Men vafan Ann Fernholm sa en sann sak grädde och bär är ju 100 gånger bättre än en påse chips. Det är ju sant men ja det finns ju inget stopp på mig. Så man vågar ju inte ens börja. Men ibland köper jag hem cream fraiche och den tar ju slut direkt. Det är ju så gott. Det är därför jag väljer att inte ha massa sånna saker hemma just för om och när CRAVINGS kommer så får man vänta tills dom går över helt enkelt. 


Det känns lite som om kroppen vet att det är december snart och jul och det ska bakas och åtas extra gott. Men frågan är om man ska lura kroppen och inte äta allt det där goda. För riktigt allt behöver man kanske inte men till första advent ska vi ha lussekatter lchfstyle. 

Sen till lucia och sen på julafton tycker det är okej. Sen ska jag testa och göra pepparkaks pannacotta. Ska baka massa fröknäcke med både kanel och vört smak. Ska hinna med väldigt mycket kände jag nu. Men det är kul att baka så det gör mig inget. Göra nya saker är också kul och till exempel pannacotta. Har inte gjort det innan och har sett att det verkar poppis men just pannacotta med pepparkaks smak. 

Tänkte hinna förbi solariet innan jobbet i morgon så det blir att sova lite tidigt idag är rätt trött faktiskt och sova är ju då kroppen läker som mest. Kan ju hoppas att knät läker såpass att det är friskt på måndag. För helt okej är det inte men det gör inte så ont det gjorde i början . 

Så nu kära vänner ska jag gå och lägga mig och sova sen blir det sista dagen på ett tag som jag får sova längre än 04 :) 

Sov gott mina vänner. Hörs i morgon! 

Puss och kram! 
Thess2 kommentarer:

  1. Julen kan vara jobbig med allt godis och bakande! Jag äter upp allt vad fröknäcke, nötter , frömüsli är. Hetsäter tills slut... Men gläder mig åt allt ljus i fönstren, julmusik, packa julklappar, julkonserter. Alla blommor som amartllis, cyklamen, hyacinter. Ska inte tänka på att koka godis på äckligt socker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha nej du det är inte lätt detta med jul och alla dessa godsaker. :) Men det går om man vill och anfallen dom ger med sig till slut och gör dom inte det får man göra lite lchf vänligt gott gott. :) Det är ju bara jul en gång om året. :)

      Radera