söndag 16 november 2014

Så gott det vart!

Helt otroligt hur gott det kan vara med Pulled Chicken sen till dessert så var jag värd för jag är sjuk vispad kokosgrädde med hallon. Nu är man rätt nöjd vill jag lova.

För min del som är lite "rädd" för kolhydrater så är det att inte ta så mycket sås från grytan lagom med sallad och lite cream fraiche och lite riven ost. 

Idag gjorde jag min egen variant av Pulled. Då jag inte hade alla ingredienser hemma. Men man kan lösa det mesta med att veta vad det innehåller och vad som skulle kunna smaka som den produkten. Jag hade ju ingen ketchup hemma så vad innehåller ketchup? Jo sötma så klart så jag tog lite sötströ  vilket gick lika bra. Lite extra worcestershiresås så vart det samma smak som alltid. Allt går att lösa. 

Desserten vart som jag skrev innan uppvispad kokosgrädde med lite hallon lite sötning och vaniljpulver. 


Helt lagom sött och lagom mättande jag tod 5 hallon och mosa dom sen rörde på den uppvispade kokosgrädden tips bara enkelt och gott. 

Detta var jag då värd för jag är sjuk. Har varit sjuk nu ett tag men nu är första kvällen med inte hals ont utan bara lite snuvig. Dock kände jag när jag gick till affären att jag inte är helt "frisk" än så en dag till vila sen kan jag nog börja lite lätt med att gå på gå bandet och lite balans. För lite förkylning inte farligt det som är farligt är hals ont och feber. Har jag inte det i morgon så blir det en sväng till gymmet på tisdag. Jag längtar verkligen så det finns inte. 

Som tur är så är jag ledig i morgon också faktiskt skönt dels för att vi kanske kan få klart här i morgon och även på börja julpyntningen. Det ska börjas i tid i år tänkte vi så allt är klart till första advent. Då ska det vara lite överdrivet mycket jul här tänkte jag om man ändå ska julpynta så är det ju bara att gå ALL IN eller inget. 

Men nu är det dags att sova snart så man vaknar pigg och utvilad inför storstädar dagen. Ska bli så skönt att få klart här så man kan börja bjuda hem folk på middag och fika och julmys när det väl är dags. :) 

Dags att börja tänka på julklappar snart också men jag tror jag har en idé om hur jag ska göra och vad jag ska köpa. Tänkte avverka så mycket som möjligt denna lön så slipper man idiot stress dagen innan julafton. Den är ju inte kul alls har gjort den så många gånger så jag känner att jag inte behöver den. 

Ska ringa blivande tryckeri samt webbshop designer kolla lite priser och sånt se hur det kommer bli i framtiden sen måste jag på något vis fixa till ett företag så man kan göra dessa saker nu som ska fixas sen även börja planera kurser som ska börja efter nyår. 

Så förutom städa sönder här hemma så finns det saker att göra trots att man är ledig och sjuk. 

Så nu blir det sova av så vi hörs i morgon! 

Puss och kram! 
Thess2 kommentarer:

  1. Hallå... måste få fråga om kokosgrädden du äter. Vad är det? Har läst om det tidigare men inte sett det på affärerna... tror jag

    SvaraRadera
  2. Det är vanlig kokosgrädde på burk står bredvid kokosmjölken sen häller man bort "vattnet" och vispar upp det tjocka :) Super mums! :)

    Kram kram
    Thess

    SvaraRadera