torsdag 13 november 2014

Men kom igen!

Orka vakna helt monster tät och tvär ont i halsen. Nu har halsen släppt lite men helt död. Hur fan ska man palla att gå på Ibiza fest efter jobbet. Jag vet ju inte ens om jag pallar jobbet.
Inte så kul och stå där och smitta resten av ligan. Sen blir det inget gym imorgon om man mår så här. Inte mycket positivt med denna dagen vill jag lova! Men vem vet kanske man blir frisk om en timma och livet är underbart.


Knät är bättre men inte bra idag så eftersom jag tok stretcha knät och dom musklerna runt knät så är det nog så att det blivit mer belastat än innan och där av träningsvärk förmodligen. Men det är skönt att det är bättre!
Men idag blir de att kämpa igenom dagen och kvällen sen även fredagen. Sen är jag ledig två dagar bytte lördag med en kollega ska bli skönt för jag är helt slut faktiskt. Bara att fixa sig till jobbet var som att tungt gympass helt slut efteråt. Hade nog behövt vila lite efteråt så kändes det. Känner att det är mycket gnäll här idag på min blogg.Men har man en manligförkylning så får man fasiken gnälla lite det tycker haj hör till sin plats. :-D
Snart framme vid jobbet så nu är det dags att försöka tagga till lite så gott det går faktiskt. Ska kämpa kämpa kämpa hela dagen! Vill ju verkligen på Ibiza festen ikväll men vill samtidigt vara frisk imorgon så man skulle kunna träna också. Jobbiga ilands problem man har kände jag där.

Nej nu blir det jobba jobba jobba som gäller!

Puss och kram på er!
Njut av dagen!
Thess


4 kommentarer:

 1. Din kropp protesterar, säger åt dig att vila!! Du verkar stressa och slita med jobb och tidiga morgnar!! Nu har jag läst artikeln om dig i Hj. Väldigt bra! Men insprängd bland all sockerskräp och bakning till julen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom kanske hade lite "baktanke" när dom lade mig mellan allt socker. :-D jo jag vet att min kropp pratar med mig. Har lugnat mig lite iallafall. Ett steg i taget.
   Tack /thess

   Radera
 2. När man har en riktig karlakarlförkylning så MÅSTE man gnälla. Det är lag på det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstod detta, har nog aldrig gnällt så här mycket ;-) puh, sen katt jag ju aldrig haft en karlakarlförkyldning usch säger jag bara! :-D

   Radera