onsdag 12 november 2014

Imorgon finns den i alla butiker!

Tidningen om som skriver om mig. Hemmets journal kanske inte någon ungdoms tidning men all publicitet är bra publicitet.

Tyvärr står det lite fel i texten då min Personlige tränare Christian inte jobbar för mitt gym i Solna utan har ett eget företag i Borlänge där han jobbar och bor. Han är en av dom bästa jag någonsin träffat. Han är seriös till tusen då han vägrar att ge några tränings tips till folk online. Han måste träffa personen han ska träna och göra en hållningsanalys och rörlighets test. Just för att alla har olika hållning och behöver olika övningar. Alltså kan man inte träna någon över internät som man inte träffat. 

Men hoppas det rättas till i nästa nr så allt blir rätt. Men bor du i dalarna eller någon annanstans i landet så rekommenderar jag Christian varmt. Han har koll på vad han gör och hur man ska göra och han lever låg kolhydratskost. 

Vart köttbullar på fläskfärs idag med blomkålsmos. 


Matlådor torsdag och fredag klara. Har öka mitt kolhydrats intag lite till mellan 10-15 g om dagen vilket faktiskt gör mig mycket mättare. Så man inte bara äter kött och fett utan även något till. Sen eftersom jag har träningsförbud till på fredag så kommer ja dra ner lite extra på kcal Dessa dagar annars kommer jag kämpa med att komma upp i rätt mängd. 

Men nu är jag inte anpassad för att träna alls. Ont i halsen och mitt knä. Men knät kom vi nog på varför då kiropraktorn knäckte ryggen och mina centimetrar som diffa är ju rätt nu och det är ju inte detta knä vant vid så det blir väl överbelastat och träningsvärk?  Inte vet jag men det låter logiskt. 

Nu ska jag sov med hopp om att jag är frisk i morgon för jag orkar inte vara sjuk längre. 

Puss och kram på er! 

Vi hörs i morgon! 

Thess
4 kommentarer:

 1. Så vitt jag vet är det inte bara ungdomar som mår bra på LCHF?
  Är det inte väldigt bra för äldre människor också? Kanske ännu viktigare för äldre människor, som har dragit på sig metabola störningar av ett liv på mycket kolhydrater och margarin?
  Eller menar du att det är ohippt med veckotidningar för gammeltanter?
  Se det som ett slag för folkhälsan, i så fall :)
  Kram!
  /Sherman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt låg kolhydratskost är bra för alla! Unga som gamla! :-D och tack tack du! Kram kram Thess

   Radera
 2. Tror också att det är bra att vara med i en tidning som finns i många hem. Ungdomar med behov av viktnedgång, kanske inte läser ungdomstidningar. Ibland kommers reportage över samma person i flera tidningat, verkar det. Delar tidningar med grannar, Allers, HemmetsJournal, Hemmets veckotidning. Korsord bäst i Allers. Hoppas ditt knä och rygg snart blir bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vart lite så kaj kände också att hemmets journal ligger överallt. Finns nog inte en frisersalong som inte har den :-D

   Tack tack du och ryggen är det fint med och snart knät också. :-D

   Thess

   Radera