lördag 29 november 2014

Lördag.


Nu så ska väl det bli lite julstämning i kroppen i morgon första advent och allt. Saknar lite snö så det blir lite ljusare och även får lite julstämning. Poppa julmusik får man ju inte glömma heller. Mer jul med Adolfsson och Falk är ju ändå den ultimata jul låten. 

Sova hyfsat tidigt då vi ska upp och storhandla på morgonen. Sen blir det att jobba lite och efter det ska jag ta med My och vi ska köra ett mördar benpass på gymmet. Ska bli så underbart skönt så det finns inte ens sen på måndag blir det ett skönt armar och axlar. Innan två VÄLDIGT viktiga möten. Sen senare i veckan kommer det ett SUPER VIKTIGT möte till som kommer förändra framtiden. Jädrar så taggad jag är. Känner att detta kommer ju bli hur bra som helst. 

Snart dags att sova så man orkar med dagen i morgon. upp och hoppas vid 7 så hinner man göra sig klar för jobb innan storhandlingen. Då blir det inte så stressigt sen. Utan bara tagga inför jobbet och sen äntligen gymmet. Vi ska testa ett av dom största Fitness24seven har den som ligger på Regeringsgatan i stan se om den har lite mer och bättre utrustning än den i Vällingby. Så man slipper vänta mellan varje övning. Det är det jag älskar mest med Må bättre i Solna man slipper vänta på att vikter och maskiner ska bli lediga. Även om det är folk på gymmet så är det inte kö. :) 

Nu blir det sova av och vi hörs i morgon igen! 

Puss och kram! 
ThessInga kommentarer:

Skicka en kommentar