söndag 30 november 2014

Då var myset över.

För nu har helg besöket åkt hem. Har varit himla trevligt och med lite besök under helgen så man får leka turist. Dock är det trevligare att vara turist på sommaren tycker jag då det är varmare ute. Stockholm är vackert året om men just sommaren för då behöver man inte frysa så himla mycket.

Nu tillbaka till verkligheten igen så nu är det dags att tagga till inför jobbet och även nästa vecka som kommer innehålla massa roliga saker. Hoppas verkligen att allt går vägen. Det hade varit så sjukt kul om alla pusselbitar hamna på rätt ställe. Så 2015 blir förändringens år. Hade ju varit helt underbart. 

Efter jobbet blir det ett underbart gympass. Tänkte köra igenom benen ordentligt samt balans så klart ska bli skönt som bara den.  Ska även testa på ett nytt gym inne i stan eller ja det är ju inte nytt så men nytt för oss. :) För My ska då minsann med och köra ben också kul att hon vaknat till liv med träningen. :) 


Hon verkar ju på bilden tycka det är kul iallafall. Dock var det hopp och lek stund för när vi körde ben i torsdag så var det inte samma min som på kortet. :) Men Vi ska köra ännu hårdare idag. Ben ben ben. Love it! 

Men nu är det dags att rulla mot jobbet. Fast först kanske en kaffe och sen jobbet. :) 

Hörs ikväll med lite bilder på träningen! 

Puss och kram! 

Thess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar