fredag 28 november 2014

Det kunde ju blivit så bra.

Men det vart det inte. kolla på skylten, tänk efter hur bra det låter


Jag bad om att få hela innehållsförteckningen och det sprack. Majsstärkelse och en massa E ämnen. Men tänk tanken att. dom inte stoppat i massa skit. Då hade vi haft en fika bulle på Waynes Coffe. En fika stund när man vill "unna" sig något på stan och ha fika mys med någon vän då hade ju detta varit ett underbart alternativ men den fick man inte. SÅ VARNING. Denna har socker i sig!  

Har även frossat i dessa lussebullar så nu är dom snart slut. Alltså det går inte jag kan inte låta skiten vara fattar inte varför jag inte bara kan sluta efter en. Jag önska med hela mitt hjärtat att jag var den människan som kunde ta en. Att sen vara nöjd. Men nej hon är inte jag. Jag är hon som äter hela plåten och sen baka två tre satser till och äter upp. Det är jag det. Jag kan inte bara äta en och sen vara nöjd Jag måste fatta detta och slippa ångest bara för man ätit upp allt och lite till för jag kan inte sluta. men jag har lovat mig själv att under december så kan jag få äta detta några gånger för i januari då börjar jag på riktigt med strikt kost och strikt träning. Klart jag kommer träna under December. Men just med kosten och sånt så blir det lite fusk här och där. Tänkte jag skulle baka med min PT Christian lite lussebullar och pepparkakor lchf style. Ska upp dit den 13-14 December för att köra lite PT pass och hoppas hoppas att min teknik träning visa att jag får börja med marklyft och även med


Nu ska jag och min underbara ångest lägga oss.

Vi hörs i morgon! 

Puss och kram! 

Thess

7 kommentarer:

 1. Har du nån länk till bullreceptet, tror jag skulle kunna trycka i mig ett gäng jag med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns i tidigare inlägg. Kolla i torsdags. :) JA dom är beroende framkallande. :)

   Thess

   Radera
  2. Hitta det! Tack! (direktlänk till recepten: http://lchfthess.blogspot.de/2014/11/ja-men-vart-det-inte-himla-gott-da.html)

   Radera
 2. Jag kan inte ha sånt hemma. Mandel. Nötter. Mandelmjöl. Äter upp allt. Vid flera tillfällen gjort fröknäckebröd. 2 plåtar slut på ett par dagar. Nä. Bäst är ett par stekts ägg i kylskåpet. De hetsäter jag inte. Nu har jag köpt keso. Tänkte göra ostkaka. Hoppas den blir lagom äcklig med grädde och några hallon. Ingen mandel i. Den är ju slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet precis vad du menar. Samma här brukar inte ha sånt hemma men nu skulle vi prova hur det blev och sånt inför julen. :) OCh ja det är slut. Alltihop. :/ Ja fröknäcke tar slut på några dagar lika med fläsksvålar. Helt hopplös den här tjejen. :(

   Thess

   Radera
 3. Är man kolhydratsknarkare så är man. Mandelmjöl uppges ibland innehålla mer kolhydrater än uppgivet--hur det nu är. Och jag upplever att "likadan" mat lockar till att vilja ät av den "riktiga" maten, dvs riktiga lussebullar, semlor eller vad det nu ska ersättas med Lchf produkter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kan jag inte äta vanliga lussebullar längre. Gluten och socker allergiker på riktigt. Jag blir sjuk på riktigt i flera timmar till skiten lämnat kroppen. Så jag kan inte "fuska" på det sättet. sen har dom ändrat kolhydrats innehållet i dom som inte stämde. Efter att kostdoktorn gjort en undersökning om det. :)

   Thess

   Radera