tisdag 18 november 2014

Jävla stress.

Jag vet i fan vad jag ska göra för att släppa min stress. Nu satt jag och kollade på lite bilder och inser ganska snart att jag inte väger som på dom gamla bilderna längre. Att jag kanske har ont i knäna för jag gått upp i vikt? Kan det komma så fort och varför kan inte min stress släppa och jag bara gå ner i vikt. Vafan är problemet Varför funkar inte min hjärna som normala människors hjärnor för? Vafan orka ha denna jävla stress hela tiden över vikten och att min största rädsla verkligen är att gå upp i vikt igen. Jag vill verkligen inte det. Det är min värsta mardröm att vakna också har man gått upp allt igen.

Att få ångest för att man inte varit på gymmet på över en vecka på grund av träningsförbud och nu sjuk. Orka ha ångest över det. Orka bli stressad över de. Sen när man ser andra träna blir jag ännu mer stressad och ångest för man är sjuk. Fast i morgon är jag frisk! Detta håller inte längre. Vill känna endorfin rus i kroppen. Vill inte vara sjuk längre. Vill träna och känna att det man äter det förbränner jag också. GAAH!

Jag vill ju vara smal men vältränad. Det kommer nog inte att gå som jag vill detta orka med mig själv kan man under. Nej det jag jag inte alltid. Är väldigt impad av mina vänner som gör det och min PT Christian att dom orkar med mig. Min familj har inget val. :) Men får PANIK när jag kom på att det kanske är så att jag gått upp jättemycket i vikt och inte vill se det själv och därför gör mitt knä inte efter en stund på jobbet. Pallar inte detta, pallar inte min jävla hjärna som fuckar upp mig själv hela tiden. Men vem vet dom kanske har rätt dom som på pekat att jag gått upp i vikt. Insulinpåslaget under stress av alla olika former jobb stress vikt stress tränings stress.

Skulle nog behöva semester ett tag. Typ några veckor mest för att släppa allt och sen börja om på nytt. Få ny energi till att orka det man gör nu. Vet att väggen inte är så långt bort och har ju varit där och vänt innan men vafan har ju en plan ett mål men jag missar mig själv lite tror jag. Därför lite lätt ångest och tok stress. Jag vill bli smal. Och vill ha muskler. Jag vill trivas i min kropp. Jag vill naturligtvis inte bli nöjd då är man ju körd. Men trivs med sig själv och kanske se sig själv.

Inte bara ett super fetto som jag var innan nu är jag ju bara ett litet fetto men det hjälper ju inte så länge jag inte ser mig eller? Kanske dags att suga tag i allt. Söka en adhd utredning ihop med att man ändå kör all in kan man väl lära sig se sig själv. Eller så blundar jag vidare. Inget är lätt vill jag lova. Det mesta ger ångest och super stress. -men jag kommer ta mig igenom detta också precis som med allt annat så tar man sig igenom det på ett eller annat sätt.

Klockan ställd på 04 kolla om man är pigg och inte sjuk i morgon hade varit så underbar att få träna i morgon. Så skänt att börja dagen med det och sen kära en lång skön arbetsdag.

så nu blir det sova annars kommer jag ALDRIG att orka gå upp vid den tiden. Men hoppas verkligen att jag är frisk i morgon orkar inte vara sjuk längre nu. Palla detta crap vill vara som vanligt. Träna jobba sova. Vad mer behövs i livet? Inget mer i mitt liv jo klart min vänner och familj men annars så behövs det inte så mycket mer. Kanske en houes fest lite då och då. Men mer behövs inte.

Nu ska jag ta och sova så jag iallafall är lite pigg i morgon.

Puss och kram på er som okar läsa.

Thess


6 kommentarer:

 1. Kram! Du duger som du är! ...lätt att säga till någon annan..

  SvaraRadera
 2. Kram och tack detsamma! <3

  Thess

  SvaraRadera
 3. Thess du vet ju hur man gör, alla de kilona försvann inte över en natt och kommer inte komma tillbaka över en natt heller :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det Har du helt rätt i, men det gick ganska fort i slutet vill jag lova. Men så hoppas jag att jag aldrig behöver må igen. Det hoppas jag ingen behöver uppleva. Och du tack! <3

   Radera
 4. Kan undra om du inte är född men en del ångest. Den fick dig att vräka i dig all möjlig mat, särskilt socker och andra kolhydrater. Nu kan du inte vräka i dig mat utan måste göra något annat. Hitta ersättning för mat utan att träna ihjäl sig. Läser andra Lchf bloggar. Någon går hos terapeut och får instrument för att klara livet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm Det är nog inte omöjligt att det du säger är helt rätt. Ett missbruk behöver inte vara narkotika eller alkohol det kan lika gärna vara mat och socker. Jag har det och har haft det i alla former :)
   Tack för tipsen!

   Thess

   Radera