onsdag 19 november 2014

Lyssna på din kropp.

Så sa han den där Personlige tränaren min igår. Sen kom - Du har bara en kropp så lyssna på den om den snackar med dig. Men om vi inte är vänner då? hur gör vi då? Känner mig som en "gnällig gammal kärring" Har ont i knät lite små febrig som kommer och går och sen tydligen någon nerv som hamnat i kläm i nacken eller vänster skuldra upp mot nacken och så kör vi lite hals ont på det också. Jo man tackar. Så nu på morgonen så ville jag få lite värme då jag frös ( inte ovanligt) så jag fixa en dejt med solariet. Det var det bästa på flera dagar och tycker jag fått lite skön färg ändå. 


Syns inte så bra i det ljuset som är på caféet jag sitter på. Hur mysigt som helst lagom med folk dock väldigt mycket kolhydrater i omlopp. Men vafan dom har ju kaffe och skulle man börja och fråga om fett kaffe så skulle dom säger börja med det. Det är ett sånt ställe. 

Den enda nackdelen med att vara brun är att även om man är sjuk så syns det inte på samma sätt som det känns. För man ser fräschare ut när man är lite brun så är det och då är det svårt att styrka feber och ont i halsen. Men vem orkar bry sig jag är ju brun! :) 

Har två viktiga möten denna veckan en med Ann Fernholm ( Ja ni såg rätt i mina ögon en väldigt viktig människa för just kosten och kampen mot det där jävla sockret.) Sen även med en Herre som ska hjälpa mig med blivande kläder som ska tryckas upp och annat kul. Så imorgon är det lunch med Ann och på fredag med Han som ska fixa med tryck och sånt. :) Spännande och skönt att äntligen komma igång samt träffa Ann. Kul att byta idéer med en såpass "stor" människa inom kost och framförallt kampen mot sockret. 

Detta kommer bli hur bra som helst. Framför allt hur roligt som helst. Ser verkligen fram i mot att det nya året ska börja och med kommer mycket projekt komma på plats. Samt lite stress som kommer släppa och träningen kommer gå hur bra som helst. Planering är ordet som måste styras upp i mitt liv. 

Då kommer nog även stressen att försvinna för just nu så hinner jag inte med det jag vill hinna med för jag orkar inte för dygnet har inte tillräckligt med timmar. Men tids nog så kommer alla pusselbitarna vara på plats och då blir det inte lika mycket som nu. Samtidigt som det är kul så därför går det att genomför detta jag gör. Nu har dock träningen blivit lidande tack vara förkylning och värk i olika kroppsdelar. Men annars så går det ju att styra upp det mesta och nu börjar det ju hända grejer så det funkar ju. 

Längtar så till att min kropp börjar samarbeta med mig igen så man kan börja hänga på gymmet. Men det verka inte bli idag och förmodligen inte i morgon heller. Ja Jag lyssnar på min kropp när den pratar med mig kanske inte helt men jag lyssnar lite iallafall och det är framsteg för att vara mig som ALDRIG lyssnat på min kropp innan. 

Men nu är det dags att tagga till då jobbet kallar på mig och det ska försökas taggas till ordentligt idag är det jag och världens bästa Loke som kickar ass på jobbet. 

Så vi hörs senare! 

Puss och kram på er! 

Thess

Sista dagen att läsa ( köpa) om mig i Hemmets journal 


 

2 kommentarer:

 1. Hoppas du repar dig. Ska bli kul att se ditt framtida projekt. Ann Fernholm är duktig, modig, kunnig. Hon bör vara kandidat för Nobelpris. Tänk så mycket socker och annat skit i all mat och godis och sp nyckelhålsmärks översockrade youghurtar som " nyttiga" Man önskar att sockret kunde användas rill annat än mat. När det nu måste tillverkas..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, detta ska bli så galet kul att få träffa henne. Det verkligen upp till henne och hennes kamp. Ja nyckelhålsmärkt skit ger jag inte många kronor för. Det fick mig att bara bli fetare!

   Det ska vara naturliga grejer.
   Och tack det hoppas jag med!

   Thess

   Radera