lördag 4 oktober 2014

Stress är skit!

Så är de, spelar ingen roll vilken stress du har så är de fan skit! Så trött på mig själv så de finns inte, så fort jag har mer än typ 5 grejer på gång samtidigt så fallerar hela mitt liv. Blir helt avtrubbad och bara tappar greppet. Sen är de kväll och men har inte gjort hälften av vad jag skulle ha gjort idag. För jag blir knäpp av stress. Inte stress de är mycket kunder i butiken. Utan stress jag hinner inte med att göra allt jag vill göra innan dagen är slut. 
Försöker verkligen att planera dagen in i varje minut. Men de är inte lätt då jag skulle behöva några timmar till på dagen för att få i hop de hela. Men de är bara att inse att man inte hinner allt. Men är inte "stålmannen" liksom. Utan en vanligt människa som helt enkelt får försöka planera bättre. Imorgon är sista dagen utan träning i fokus på morgonen. Från måndag så är de träning innan jobbet ( om jag jobbar de vill säga) som gäller. Håller inte med ursäkter längre. De är bara att köra. Inga konstigheter alls. Planera dagen så man hinner allt som ska göras. En todo list varje dag helt enkelt. 

Ska försöka hitta på min balans och rytm så jag mår bra. Slippa känna ångest över att man inte hinner med de man ska hinna, för stressen tar över och jag blir som lam i hela mig. Lite stress på jobbet ja, de är bara kul. Men psykiska stressen när man inte hinner med. Den är inte kul den är knas. Måste lära mig att planera bättre och förstå att de inte bara löser sig. Så från och med nu så ska här planeras. En todo list varje kväll, som prickas av allt eftersom jag gjort klart grejerna som jag gjort klart. 

Allt går om man vill och med rätt sömn kost och träning så klarar man de mesta. De är vad jag kommer få göra. Fokusera på mig och mitt projekt samt jobba. Men lära mig dela på dom och när jag är på jobbet ja då är de fokus jobb och när jag trixar med mitt projekt då är de fokus de . När jag är på gymmet då är de fokus gym. Jag ska lära mig att sätta på och stänga av. Jag ska lära mig att ta för mig och inte skämmas över att skryta om mig själv. 

 
Att verkligen hitta möjligheten i att berätta min story, min resa till så många som möjligt. Ja de tänker jag ta med mig. Det går de är tufft. Det är en ständig kamp mot sockret och alla andra kolhydrater. En kamp som man kämpar med varje dag. Den kommer inte gå över, jag kommer leva så här. Upp och nedgångar. Cravings från helvetet vissa dagar.

 Sen vissa dagar då livet bara är helt jävla underbart! Detta är mitt liv. Så här har jag de, det är ju ingen idé att försköna de. De har jag nog gjort innan. Då jag inte visste att jag inte är ensam med att känna och ha de såhär. Utan de finns fler. Som känner som jag gör och mår som jag mår. 

Att inte behöva känna sig ensam för jag inte kan äta en kaka eller en bulle eller ett chips eller en chokladbit. En bit paj och lite vaniljsås haha ja de är ju ett skämt lite vaniljsås. Kom igen, man köpte ju pajen för att "lagligt" kunna trycka två vaniljsås förpackningar själv ihop med lite paj. Ja sån var jag förut, Jag kunder trycka ännu mer. De var inte så svårt. De tok inte stopp fören de var slut. Så är de fortfarande i vissa lägen. jag blir mest mätt och håller mig längst med till exempel Pizzan
 

eller kött och beasås och lite smör. Äter jag grädde eller andra mejeribaserade grytor eller såser så blir man inte lika mätt och jag kan äta mer. De är inte tillräckligt mycket fett och laktosen tar över och triggar igång socker cravings. 


Så försöker verkligen att äta så lite sånt som möjligt. Men sen är de ju inte så kul att bara äta kött och beasås till exempel. Men om man mår bra av de så varför inte. Jag klarar av mitt beroende på ett helt annat sätt när man är mätt och inte hungrig. Fastan blir enklare och man är mycket piggare. Men som sagt man vill ju variera sig lite också. Nej gott folk. imorgon vid den här tiden 22:30 Ska jag helst sova. Iallafall ligga i sängen och näsan sova. På måndag börjar min dag tidigt även om jag är ledig. mest för att få igång rytmen. Att vara trött på kvällen och verkligen gå och lägga mig. Då jag förmodligen måste upp tidigt ( 04 något) på tisdag för att hinna träna innan jobbet. 

Inte lätt att vara Thess alla dagar i veckan. Rutiner rutiner rutiner! 

Vi hörs under dagen i morgon. Ni kommer få se min todolist. kommer ta kort på den i morgon kväll och lägga upp den! 


Vi hörs i morgon igen! 

Natti natt mina vänner! 

Puss och kram! 
Thess
2 kommentarer:

 1. Om man nu får lägga i sig lite, alltså, så har jag ett förslag på tillägg till din to-do list: Var snäll mot dig själv!
  Kram
  /Sherman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de lovar jag att jag försöker vara. Klart man får lägga sig i. Bara kul och tack för rådet! :-D
   Kram
   Thess

   Radera