torsdag 2 oktober 2014

Snart dags att sova.

Men först lite tankar som måste ut. Jag har nu testat igen. Att ha grädde i maten eller cream fraisch triggar mitt sockerberoende. Nu som tur var så har vi julmust light hemma. Men de är sjukt vad lite mejeri produkter kan göra. Men inte så mycket att göra år de. Bara att inse att man får ligga lågt med dom helt enkelt. Direkt vart jag sugen på sött. Nu känner jag mig hyfsat stark i sig så de gör inte så mycket just nu. Men man blir inte lika mätt på en gryta som på en köttbit med smör och beasås.

Idag vart de kyckling curry med noodles
Super gott men ja då vill man ju ha dessert också.


Sen jag då med noll karaktär för sött om de finns. Ja som tur är så är de ju inget innehåll i den julmusten men söt är den. 

Jag gjorde en lite busig grej nu efter jag kolla på klippet från nyhetsmorgon nu på morgonen idag. Dom fråga om de fanns några hälsovinster med att skippa socker. Jag skicka över en före och nu bild på mig och skrev att utan socker, gluten och stärkelse så har jag tappat 58% av min vikt någonstans mellan 130-140 kilo minus på 2,5 år. Vem vet dom kanske vill snacka med mig. De vore ju lite kul att få nå ut till ännu fler med att det funkar utan socker, Livet funkar hur bra som helst. 

Jag har ju testa nu och jag vet ju att jag mår som bäst när jag äter kött smör och beasås. Utan tvivel bäst, nästan inga cravings alls. Utan bara mätt och glad liksom. Energin på topp och livet är underbart. Inget sug efter allt sött som finns. Inget sånt alls utan bara mätt och glad. 

Måste få in träningen i mitt schema vet i fan hur. Men gå upp tidigare helt enkelt och hinna allt som jag inte hinner under dagen. För kvällen är de inte mycket energi kvar till att åka och träna. Men vem vet man kanske kan få in de med. Men jag måste få in rutiner. Svårare än så är de inte än rutiner. De är lite mycket runtomkring så man fel prioriterar väldigt mycket märker jag. Men inte värre än att jag kan ändra på de. 

Nu hade jag fått ett meddelande från en journalist på instagram som ville komma i kontakt med mig. Klart man får de. De är lite kul de här när tidningar vill skriva om en. Följer Coltings ord. Berätta min historia för så många som möjligt. Så de tänker jag göra rak i ryggen av stolthet. För jag har gjort detta helt själv. Inget är omöjligt inget. Så länge man tar en dag i taget. 

Nu kära vänner nu ska jag sova! 

Puss och kram! 

Thess

2 kommentarer:

 1. Mums så gott det där såg ut :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var riktigt gott kan jag intyga!
   :-D

   Thess

   Radera