söndag 26 oktober 2014

SKA vara frisk i morgon!

För i morgon är det ju BENPASS DAGEN och den vill jag ju inte missa för något i hela världen. Älskar att köra ben verkligen. Men ska iallafall ha lite vardagsmotion till och från jobbet idag. Balans på tunnelbanan det är faktiskt hur kul som helst. Försöker att minska avståndet mellan fötterna. Men det är svårt vill jag lova mindre än 2 decimeter brett är typ omöjligt tror jag. Fast det trodde jag ju om att stå på ett ben på balansplattan också.

Sen nu på fredag så kommer det fint besök till Stockholm vill jag lova. Min Brors barn med deras mamma! Ska bli hur kul som helst. Dom har ett önskemål. Att äta på Texas Longhorn. Jag kan leva med det önskemålet. Typ alla dagar i veckan. Sen blir det nog väldigt mycket häng på stan och mycket gå kan jag tänka mig. Underbart det med så man hinner med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Då ska även allt i lägenheten vara klart när dom kommer. Så dom får se hu mysig den är. Ska nog även avancera och laga nuggets till dom. Tror dom skulle gilla det och sen blir det mest mys och njuta av livet.

Men innan det så vankas det en jobb vecka sista veckan att försöka rädda julklapps pengarna på jobbet. Som jag ska fira med min familj i år. Det hade jag glömt att berätta för mamma och pappa men nu blir dom nog glada? Hahaha klart dom blir. Biljetten är bokad så julen firas med familjen i år igen :) Men till dess är det iallafall 2 månader. Nu är nu och nu är det mycket annats som ska fixas.

Har många bollar i luften just nu trivs som aldrig förr med det och livet är helt underbart. Men jag måste fixa en struktur i det hela. Inte bara putta upp mer bollar och mer grejer. Så jag ska ha en strukturerar dag/kväll i nästa vecka. Så detta blir lätt att kombinera med jobbet också. :) Har lite mycket på "att göra listan" men så är det ju i början. Snart så kommer det att räta ut sig och bli lugnt och fint igen.

Känner av träningsvärken efter flytten idag. Då man bar ganska mycket upp för 4 trappor så underar jag hur jag orka ens röra mig förut? För nu när man kanske bar 40-60 kilo extra upp för trapporna så höll jag ju på att gå sönder. Hur orka jag röra mig? Det är ju helt sjukt egentligen Men sen var jag ju bara några ynka kilon från att inte orka mer heller att vara den som inte kom ur sängen på morgonen längre. Att vara den dom gör dokumentärer om på tv4 fakta bland annat. Mitt matmissbruk och kraftiga sockerberoende hade nog dödat mig. Jag är så oerhört tacksam över att jag googla lchf för snart 33 månader sen. Insåg att jag "fira" 32 månader med lchf-kost och livsstil igår. Coolt hur snabbt tiden gått och hur galet bra man mår.

Sen kanske jag och kilona inte alltid varit överens men jag lovar att ALDRIG mer behöva vara så stor igen. ALDRIG MER. Sen kanske vikten är något jag inte bryr mig i så mycket längre, för muskler dom väger minsann dom också. Ska man ha den kroppen jag vill så tror jag att den tyvärr kommer vara tresiffrig men så får det bli. Nej muskler väger INTE MER ÄN FETT. Det väger lika mycket bara olika volymer.


Vikten är ju samma men volymen olika. Hänger nu med. 1 kilo av varje väger lika mycket men har olika volym. Så vikten som sagt är ointressant för min del. Jag vill ha mina muskler och snygga kropp. 


Ja jag vet detta kommer ta tid. Men jag har den tiden dock hamnar jag i stress platåer ( Min PT Christian brukar då få "skrika" LUGN OCH ANDAS ) Men får jag bara chillat lite med mig själv i en diskussion men en vän ( Monica) Eller min PT Christian så brukar stressen släppa och livet är sådär underbart igen. Jag kommer ALDRIG kunna få exakt den kroppen Då hon är kort och inte lika bred som jag men typ den kroppen ska jag ha när jag fyller 40 :) 4 år det ska gå. 

Nu ska jag plocka lite här och vänta på att klockan ska bli jobb dags. Jo jag bytte tejp idag på mitt ärr sen bukplastiken. Alltså man ser inte ärret han som operera mig var verkligen hur duktig som helst. Visst nu är jag inte lika brun där ärret är men om jag inte hade haft tejp på så hade man nog inte sett det. Ska försöka komma ihåg att ta kort på det näsa vecka. :) 

Nu som sagt ska jag fortsätta packa upp lite och sen bär det av till jobbet och rocka loss lite. 


Puss och kram på ER! 

Thess
2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är enastående som orkar allt! Hur lång är du, om du blir normalviktig och kan väga 3 siffrigt. Var kommer du ifrån- du skriver vart istället för blev.

    SvaraRadera
  2. Haha jag är född i Lidköping Jag är 178 cm lång och skriver som jag pratar. Så ja vart istället för blev. Inte många grammatiska rätt här vill jag lova. Nej jag kommer inte vara normalviktigt vid tresiffrigt men med Muskler så är inte viktens siffror så viktigta.

    Thess

    SvaraRadera