söndag 19 oktober 2014

Kvällens funderingar.

Idag har jag faktiskt kört hårt med packningen men är inte klar, Kommer inte bli klar idag heller men jag kommer bli klar imorgon. För jag har inte jättemycket planer i morgon mer än förhoppningsvis träffa upp en vän för en fika och lite framtidsplaner. Kanske kommer bli fotad av Expressen inför intervjun som ska komma i ett nummer i framtiden ( klart ni kommer märka av detta). Sen packa packa packa måste bli klar så jag inte har så mycket mer tid till det.

Gick in i 24 timmars fasta idag klockan 13 så efter gymmet vid lunch blir det mat i morgon. Kommer bli så galet gott då, eftersom jag nu ikväll var och körde ett skönt Bål pass och imorgon tidigt som fan kommer benen få en omgång köra utfall och benböjs teknik samt benpress och balans inte glömma vaderna. Sen när jag ändå håller på och inte har någon speciell tid att passa så kan man köra extra långt pass. Typ 2 timmars inte stressa utan bara köra liksom. Helt underbart som alltid.

Sen blir de förhoppningsvis fika annars blir det hem och packa i väntan på att dom ska ringa om fotningen om den ens blir i morgon?

När jag var på gymmet i dag och hade duschat och börja fixa till frillan så såg jag något coolt. Jag såg mina blodådror på händerna tydligt inte bara lite som innan utan dom var jättetydliga. försöket ta kort men det blev inte så bra som jag ville.

Den sticker upp liksom detta är något nytt för mig. Har alltid varit lite avundsjuk på dom som haft de så. Vet inte varför men ja det ser ju lite häftigt ut. Nu det senaste har man kunna ser min ådror det kunde man inte innan. Men just detta hur coolt som helst. Tänk sen när man kanske börjar se dom på armarna. Shit det kommer bli coolt. 

Sen kolla mina vader muskler. Dom syns! 


Ni kan aldrig ana hur coolt detta är, för mig som aldrig sett dom innan. Man kan se lite på låren också men inte alls lika tydligt som på vaderna. Nu är det jätte svårt att ta kort på vaderna själv. Men ska försöka få någon att göra det åt mig någon dag. 

Mest för att se framstegen. Det var en klok person ( Min PT Christian ) Som sa detta till mig -Släng vågen och kolla dig i spegeln Det borde ju vara samma med bilder för att se om det händer något. 

Taggad som aldrig förr inför benpasset i morgon efter detta underbara bål pass. Har långt kvar till jag är i närheten av hon som är instruktör. Men vafan jag kommer dit en dag så är jag lika duktig som hon och har detta som en uppvärmning inför ett annat pass. 


Sen har jag skickat två mail idag till medborgarskolan och ABF Här i Stockholm om hur man går tillväga för att starta en kurs i viktminskning och livsstils byte samt leva och hantera ditt sockerberoende. Hoppas dom nappar och vill träffa mig. Hade ju varit hur coolt som helst och hållit i en studie cirkel om lchfkost. 

Jag har ett upplägg och hoppas verkligen dom gillar det! 

Men vi får se vad som händer. Jag återkommer direkt när jag vet mer. 

Ska snart sova då klockan ringer 04, inte för jag egentligen behöver gå upp då men för att det är så skönt på gymmet vid den tiden på dygnet. Helt underbart för att vara ärlig. Och sen så vänjer jag ju min kropp till att ha denna dygns rytm. Detta ska bli en vana att gå upp tidigt och ta vara på dagen in i minsta detalj. 

Men nu måste jag sova så jag inte är helt död när jag vaknar. 
Men först lite vitaminer. 


Vitaminer magnesium och omega 3 fint fint :) 

Puss och kram på er där ute! 

Thess2 kommentarer:

 1. Du är grym!!
  Varför 24 h fasta? =)

  SvaraRadera
 2. Kör lite olika 5:2 ihop med en version av 16:8 Det ökar förbränningen mycket av att fasta lite då och då. :)

  Och tack så jätte mycket!

  Kram Thess

  SvaraRadera