söndag 12 oktober 2014

Jo hej där bål träning.

Ja, det är något jag verkligen måste bli bättre på. Då jag verkligen inte kund lika bra som dom andra och definitivt inte lika bra som hon som visa hur man gör. Men Detta var min första gång och jag ser de så här. De kan inte gå sämre. Nu får man öva lite under veckan också så bli de ett skönt bål pass nästa söndag också :)  Sen imorgon är de dags att hälsa på min älskling igen :)


Uppvärmning kommer bli teknik benböj och utfall sen jävlar ska vi ha en dejt jag och den här maskinen. Mot rekord mina vänner. Ja jag vet att de tar tid och sånt min PT Christian förklara detta för mig varje dag jag inte lyckas med de jag vill. Så jag vet jag vet. Sen ja, jag ställer nog lite höga mål på mig själv men sån är jag och då kommer han Christian igen och lugnar mig. Han är bra den där killen. För ja jag blir manisk. ( Ja Monica skratta på du ;) men de kan du också bli ibland.) Men de är ju så kul så jag skulle kunna träna hela tiden. 

Tänk att ha som jobb att träna. Att bara bry sig i det. Hur grymt hade inte de varit då, Under om man skulle bli PT eller bara skita i de och bli inspiratör istället. Ja det ska jag bli (är lite hoppas jag). Inspiratör fatta att jobba som de. "Tja vad jobbar du med. Jag är inspiratör och du?" Då kan man ju inspirera med kost mat och träning. Allt jag vill. Men vem vill betala?? 

Jag skulle nog betala en slant för att få träffa mig. Nu låter detta ju löjligt. Men jag är rätt unik kan man säga. Men en inspirationskälla vill jag lova också. Jag är ärlig och försöker genom ord och känslor att få andra att förstå hur de är att vara en beroendeperson, att inte kunna se sig själv i spegeln. Att försöka klappa sig själv på axel och förstå vilket jobba jag gjort.

 För det är något jag jobbar med varje dag. Jobbar med mig själv varje dag. Jag vill utvecklas varje dag på någon nivå i mitt liv. Sen om det är att titta mig i spegeln eller klappa mig på axel för jag lyfte 5 kilo mer än förra gången så är detta en hemläxa som jag jobbar med. Jag försöker att säga tack till komplimanger och INTE - nja men jag är ju inte klar än. Som man brukar. Visst jag är inte klar än, men jag har kommit en bra bit på vägen och borde vara nöjd för den biten. 

De är något jag jobbar med, inte så lätt som det låter vill jag lova. Jag har jobbat med detta nu i några månader. Men chansar på att detta kommer ta år innan det börjar närma sig i närheten av klart. Men ger jag upp. Nej klart jag inte gör. Jag längtar till den dagen då jag kan gå förbi en spegel i en affär och titta in och känna shit den där tjejen de är jag de! Det är mitt mål att kunna göra i framtiden. 

Man har ju olika mål med olika grejer i livet. Som träningsmål, psykiska mål. jobb mål och livsmål. Det handlar om att sätta dom följa upp dom och faktiskt även sätta delmål och kolla av dom, Detta och vara en beroendeperson är inte det lättaste. Då de lätt kan bli kortslutning i min hjärna. Det bara tar stopp och jag blir helt knäpp och äter allt jag inte ska på grund av stress över att jag inte sätter mina mål och delmål. 

Här ska man ha underbara vänner och familj bekanta som man kan luta sig mot när de behövs. Som orkar med ensa alla upptåg samt upp och nedgångar. Det kommer några. Jag lovar hur många som helst. Man behöver få andas och göra misstag det är helt okej. Trots att jag själv inte gillar de så är detta helt okej. Ingen är perfekt och så är de. Man måste lära sig njuta av livet. Inte bara stressa igenom de från ingenstans och rätt som de är så har man fyllt hur gammal som helst och inte i närheten av allt man skulle fått gjort har blivit gjort. 

Stanna upp andas och njut gör sånt du älskar. Är de träna du älskar, försök ha de på schemat minst 4-5 dagar i veckan. Är de till exempel läsa. Försök göra de varje kväll om de så bara är 30 minuter. Är de njuta av en god matbit. Försök njuta varje dag. Det går att lösa allt går att lösamåsta bara planera upp livet.

 Det finns en anledning till varför min klocka ringer klockan 04 på morgonen. Jag ska hinna allt jag älskar under en hel dag. Jag ska träna, blogga och instagramma innan jobbet. Sen på kvällen igen. Samt jobba mitt på dagen 09:30-19-15 då är de jobb men för att orka hela dagen så måste jag träna och få den energin där. För att sen på kvällen skriva av mig här om dagen tankar och andra funderingar. Så lever jag och så ser mina intressen ut. Men hur ser dina ut? Planerar man dagen så hinner man med de man älskar och de gör dagen ,ycket enklare att leva. :) 

Nu kära vänner ska jag sova. För som sagt klockan ringer 04 och jag ska vara lite pigg då. 

Puss och kram på er! 

Thess

4 kommentarer:

 1. Kul att läsa och nog 17 känner jag igen mig i en hel del av det du skriver :-D
  Ha en great måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Desamma till dig killen! En dag i taget! ;-) kram Thess

   Radera
 2. Du är jätteduktig.

  SvaraRadera