måndag 13 oktober 2014

Fick en ide!

Stor och lyssnade medans jag gjorde mig i ordning efter mitt underbara benpass. Jag vill gå fram och ge mitt visitkort just för att ge lite inspiration och även säga att de går, det går att gå ner i vikt. Det går utan att känna sig hungrig och trött grinig och matt. Man är pigg mätt och har löjligt mycket energi. Jag är ju ett av dom största bevisen som finns.

Fick även en ide på köpet. Funderar på att starta kurser i att gå ner i vikt och hålla kvar de. Ska kolla upp de där lite. Se om de finns någon efterfrågan. Även bli herre över sitt sockerberoende. Ja de kanske finns ett intresse? Man träffas 5-10 personer en till två gånger i veckan 1-3 timmar och snackar lagar mat diskuterar allt som man vill prata om och bygger upp en livsstil. Vafan jag har en affärsidé.

 Nu behöver man bara en lokal och lite folk som är villiga att betala för att få detta. Detta kommer vara en tre veckors kurs. De tar 21 dagar/tillfällen att göra en ny grej till en vana. Så äter man lchf kost i 21 dagar så är de sen en vana. Behöver man och vill man så kan man ju köra tre veckor till när de börjar bli lite jobbigt. Dom stunderna dom kommer dom med. Då de inte är så lätt ide torsk på mat och man vill bara köpa en påse röd Polly trycka hela och bara skita i allt! Dom stunderna dom kommer för alla det är inte konstigt. Men frågan är, 1.Vad skulle du betala för att träffa mig? 
2. Skulle du vilja vara med i en sådan här grupp i din stad? Naturligtvis får man ju recept och ett upplägg för varje vecka. Svara anonymt om du vill är mest intresserad över om de finns någon efterfrågan.

Svara gärna i kommentarsfältet här under om detta är något du skulle vilja ta del av. I så fall ska jag fixa detta inom en snar framtid.Åter till mitt underbara benpass idag. Från 120 kilo förra veckan till 145 kilo denna vecka! Vilken jävla start på veckan. Helt underbart ju. Sista setet var benen som spagetti men jag klara det jag är så jävla stolt. Vilket galet skönt endorfin rus som far omkring i kroppen. :) Älskar denna känsla så de finns inte ord för de. Älskar att träna ben.


Glömde ta kort på sista omgången då de satt 145 kilo på. Men nu sitter de 135 kilo men jag tror jag snapchata den till halva världen. :) Är så stolt över mig själv att jag faktiskt pressar mig själv så hårt att jag utmanar mig själv varje pass men även inte överdriver bara för jag kan. :) Uppvärmningen idag var utfall och benböj teknik. De börjar ta sig. Imorgon är de balans och armar som ska få smaka lite tyngder. Längtar redan tills att klockan ringer i morgon. Det är ju lite konstigt detta att man vill typ bara vara här på mitt gym hela tiden känslan när man är här är helt underbar. Men längtar hit när man inte är här. Då har man lyckats att skapa en bra stämning på sitt gym. 

Testa en ny maträtt igår. Pork nuggets, Ska även testa beff nuggets idag. Pork var hur gott som helst. Precis som vanliga nuggets så mixar man sönder fläsksvålar vispar upp ägg och skivar köttet i mindre bitar. doppa i äggsmeten sen ner i svålmixen och sen i pannan med rapsolja låt de vara i pannan tills dom är gyllenbruna. Detta var magiskt gott. Ikväll ska jag som sagt testa med nötkött. 

Nu ska jag tagga till lite inför en dag på jobbet. 

Lite skön musik i öronen och dags att rulla mot jobbet. :) 

Vi hörs senare. Men glöm inte att svara på mina två frågor. 

Puss och kram! 
Thess


5 kommentarer:

 1. Oj vilken härlig resa du gjort!! Nu är ju jag "klar" med min resa oxå men jag tror absolut att det finns ett behov av hjälp därute!! Pris är svårt... Lycka till=))

  SvaraRadera
 2. Hur kan jag få mer kontakt med dig? Detta är superintressant. Kram Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Genom att skicka ett mail till thess@lchfkostfunkar.se
   Kram Thess

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera