onsdag 1 oktober 2014

Dags att sluta stressa.

Rätt skönt de med. Var hos Jon på World Class i Vasastan ( länkar ikväll så ni kan boka tid hos han varmt rekommenderat om man har problem med ryggen han är jätteduktig) idag och har nu börjat fixa till min rygg. Inte så farligt som jag befara. Kommer få gå några gånger till sen typ kanske någon gång i månaden bara men känner mig inte alls lite stel längre. Men inte helt hundra. Så de är bara att träna buktrycket och få till hållningen sen ska de nog inte vara så farligt längre, Så Stretcha stretcha nöta nöta och öva öva hitta musklerna. Sen så ska jag nog också få lite muskler.

Efter Besöket hos Jon så vart de en sväng till solariet. Så galet kallt ute nu för tiden så behövde lite värme. Men nu sitter jag på mitt favorit ställe i stan. Caféet bredvid Mmsports på Sveavägen.


Gillar verkligen de här stället, Inte bara för de går väldigt mycket vältränade killar utanför, utan för de är ett mysigt ställe och titta på människor och få inspiration till blogg skrivande och annat. Ska möta upp My här snart också då hon ska köpa ett par nya Freddy byxor som nu har styrt upp de som inte funka förut att dom gick sönder i sömmarna. Köpte ett par av dom nya i fredags och hade dom varit som innan så hade dom varit sönder redan. Men nu har dom fixat till de som inte var bra på dom så nu kan man köpa dom igen. 

Jag älskar min Freddy. Dom är så sköna så de går inte att förklara. Men man vill ALDRIG ta på sig ett par vanliga jeans igen. 

Lade upp en bild med lite klok text idag på instagram 

" Allt går om man vill, de tar bara olika tid. Olika förutsättningar ger olika resultat. Men jag lovar att tar man en dag i taget försöker njuta av både livet och sen den underbart goda maten man får äta så kommer man att lyckas. Det kommer visa resultat. Stress är inte bra för någon. Men i dags läge så är vi så stressade att vi inte hinner njuta, utan bara ser allt dåligt. Vågen rör sig inte? Men titta på kläderna då. Släng ut vågen. Kolla bilder jämför med nu och och när du börja bilder. Du kommer se skillnad.Detta hände inte över en natt. Jag har kämpat och jag har krigat. MEN en dag i taget. Det är de enda som fungerar för mig. Jag lovar att de kommer de kommer sätta igång förr eller senare."

Jag menar de verkligen. Vi måste stanna upp och sluta stressa så. Detta gäller inte bara med lchf utan alla tränings och hälsosammanhang. Denna stress gör allt bara värre. Hur man än väljer att äta så är Stress de värsta du kan ha. Stress ger insulinpåslag. Vilket gör att du ökar i vikt. Stress är inte de minsta bra för någon. Jag känner mig lite som en hippie när jag förklarar hur jag lever. en dag i taget en dag i taget. Detta är med min kost. Visst kan jag planera att åka på resor och sånt i förväg. Men när de kommer just till min kost och min träning så är de EN DAG I TAGET.

Jag är en beroende människa och har mina upp och nedgångar. Dom är inte så lätta att förklara alltid men jag har börjat att försöka att förklara hur jag känner här på bloggen och även till vänner. Men de är inte så lätt som man tror. Detta är ju inte de enda som är under process i mitt liv. Håller på att lära mig att se mig själv i spegeln. Att faktiskt gilla de som man möts av. Men de mina vänner de är nog de svåraste. Att lära sig att inte bara hitta fel på de man möts av i spegeln. 

Vet ju att de är inte många som är nöjda med de man möts av. Men jag vet också att de är inte bara jag som inte titta mig i spegeln för att slippa se de som hänt. Detta var inte så kul att titta på ( lägg på minst 40-50 kilo på detta kort så får ni hur jag såg ut när jag började.) Byxorna gick inte runt mig längre och dom satt väldigt tight på benen. Ska verkligen försöka hitta på ett par av denna modellen. Då jag slängde dom när dom vart förstora. Dom är storlek 52 bagie men dom gick att ha under hängmagen i slutet men dom var försmå. 

Nej jag var så långt i från nöjd med vad jag möttes av så jag sluta mötas av de. De var ju en enkel väg att slippa se eller förstå vad som hänt. Att sen folk titta på en på stan jag de var ju lite kul, jag ville ju inte inse att de dom titta på var hur stor jag var. Så jag fråga alltid mina vänner om jag hade något i ansiktet? Men jag visste väl innerst inne att de var ju min storlek dom titta på. Men ville inte erkänna, mina vänner älska mig för mig så de spelade ingen roll. De gör dom än idag vilket jag är oerhört tacksam över. All support och stöd ni givit mig är obeskrivlig. Ni vet vilka ni är! 

Att nu försöka mötas igen av mig själv i spegeln är något som inte är så lätt då jag inte fattar att de är jag ja ser. De låter nog hur konstigt som helst men jag känner inte igen mig när jag ser mig själv i spegeln.  För jag vet inte hur jag såg ut när jag började och vet inte hur jag ser ut nu. Detta är de jag jobbar med mest just nu hitta min självbild. De är ingen lätt uppgift men jag ska klara de. Jag tar en dag i taget. Ett steg i taget och tids nog kommer jag klara de utan att få ångest. Hatar verkligen speglar. De var bland de tuffaste i helgen de var att titta sig i spegeln hela tiden. För att se så man hade raka armar och knän och hållning. Men de går att titta in och ändå inte se sig själv. Jag är expert på detta. 


Inget jag är stolt över men jag hittar vägar till att slippa i alla lägen. Det är min specialitet hitta lösning på att slippa ta tag i problemet. Tro mig jag har nog utan att ljuga en lösning på alla vägar för att slippa lösa problemet för stunden.

Nu har My anlänt så nu blir de fika lite och sen köpa byxor till henne och handla lite mat till oss! 

Hörs senare gott folk. 

Pöss och kram! 
Thess


2 kommentarer: