lördag 13 september 2014

Seg start på dagen.

Alltså de där med att vara ledig är bra skönt, men man tar de så lugnt att jag nästan glömde att skriva här. Men nu är färgen i håret och ska snart sköljas ur (20 min)sen är jag redo för att åka till något café inne i stan, få inspiration till att skriva på hemsida. Vill så mycket och på en och samma gång, men även nu är de till att ta en sak i taget.

De kanske är så att jag måste göra en sak i taget, inte massa projekt. Som nu, hemsidan, få klart den innan nästa projekt och då är att få färdigt grunden i föreläsningen. Kolla hur jag går tillväga för att fixa ett organisations nummer och företagskonto så man kan sätta in eventuella pengar som jag kommer att kanske tjäna på mitt företag. ( inte nu men om ett tag hoppas jag ju på att de börjar rulla in) .

Men som sagt detta blir på måndag när bolagsverket är öppet och man kan ringa dom och kolla vad som krävs. Sen ringa banken och kolla vilken bank som kan ge bäst avtal. Nu inte på att låna pengar utan förvalta dom.

Älskar att vakna på morgonen då är min mage platt och man kan se lite att magmusklerna finns där.


 Sen tar de någon timma eller två så är den spänd igen, Men helt ärligt så tror jag att de ska kännas så, även om de känns konstigt för mig så har ju jag aldrig bara haft hud och muskler vid magen utan en himla massa fett också. Så jag har ju aldrig känt de så. Så jag tror att de ska kännas så, men kanske lite svullen. De är ju inte i närheten av svullen nu som när jag var ny opererad (Bukplastik)

Snart dags att tvätta ur färgen och fixa frillan och sen bege sig in mot stan. Frågan är vart ska man sätta sig? Vart får man mest inspiration till att skriva de som ska skrivas? Vem kan rätta alla mina grammatiska fel? Hmmm de löser sig! Nu skölja håret.

Vi hörs senare!

Puss och kram på er!

Thess


3 kommentarer:

 1. Om du inte hittar någon i din närhet som kan hjälpa dig med texten så kan jag göra det:-)
  -Maria O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Fick dock tag lite lite folk som kunde hjälpa mig men åter igen! super tack!! <3

   Kram
   Thess

   Radera
  2. Bra att det löste sig!
   Kram
   Maria

   Radera