torsdag 25 september 2014

Den här dagen gick snabbt.

De kommer ske mycket saker framöver. Ny butik från nästa vecka, ny lägenhet från och med 25.e nästa månad.Träningsresan börjar på lördag. De kommer bli så kul. Helt underbart helt enkelt.

När vi var och handla till kvällens middag lchf nuggets. Så hitta jag detta vid dricka avdelningen.


Julmust? De är september, är de inte lite tidigt? Men snart år de ju jul de är ju mindre än tre månader kvar. Så då kommer de väl snart massa andra julsaker med socker i till försäljning. 

Kvällens middag var Nuggets, alltså de är så gott! 


Skulle nog kunna äta de varje dag de är så gott och väldigt enkelt. 


Dagen har verkligen rullat på väldigt snabbt. Började klockan 9 idag då var de inventering. Jobba fram till kl 14 i Gallerian, sen vart de att hoppa in i Götgatan butiken då alla nästa var sjuka där. Lika blir de i morgon innan jag åker till Borlänge upp till mina underbara vänner. Ska bli så skönt att träffa dom och framförallt ÄNTLIGEN börja träna på riktigt.( Har inte ens hunnit blogga idag, så mycket har de varit idag. Men nu så är jag bloggad och klar snart.) 

Min resa till en super fit kropp. De ska bli så kul så jag har inte ord för det. Det ska bli kul och lära mig tålamod. Men samtidigt se framsteg som är av en annan nivå än vad jag gjort innan. Jag ska lära mig träna lyfta vikter rätt och klara av att ta mer och mer för varje vecka och månad som går. Jag är så taggad så de finns inte ens kan inte med ord beskriva hur taggad jag är. 
Start och mål nedan

Jag vet att jag sätter hög mål. Men jag vet ju att jag kan klara dom om jag lägger ner lite fokus vilja och inställning. Hårt arbete uppoffringar prioritera rätt, men de går inget är omöjligt. Ger mig då inte fören jag är där så är de. Envis ja de är jag! 

Nu ska jag pack väskan, då jag åker direkt efter jobbet i morgon. Tänkte hinna sola innan jag börjar jobba så de blir upp tidigt i morgon. Skulle även behöva köpa ett par Freddy byxor i morgon då mina ben förmodligen kommer att svälla upp när jag börjar träna som dom gjort innan. Får se om de hinns med i morgon. 

Vi får höras under dagen i morgon

Puss och kram! 
Thess


2 kommentarer:

 1. Jag såg att Jonas Colting använde dig som exempel i debatten med Paolo Roberto. Kul. Det sprider sig mycket nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vart verkligen stolt att få vara med! Jag är ju ändå ett levande bevis på att lchfkost fungerar bra.

   Bara kul! :-D

   /Thess

   Radera