fredag 26 september 2014

Äppleskrutten.

Ja idag släpps den. Den vi väntat på nu i snart ett år, iphone 6. Tur jag är en Sony tjej. Dom släpper ju sin nya på tisdag. Xperia Z3 som jag redan är kär i.

Fick äran att vara med i Jonas Coltings blogg idag. Stolt blir man när man kan vara bevis till att Lchf-kost verkligen fungerar. Inte bara en myt utan de verkligen gör de. Inte bara viktminskning utan ur andra hälso perspektiv också. Ingen mår ju egentligen bra av socker eller liknade kolhydrater.

Kroppen mår inte bra, även om man råkar vara den som kan äta det och vara smal (ingen rättvis värld man lever i men så är det) så mår ju inte kroppen bra för det! Socker är ett gift så även gluten och stärkelse.

Lunch idag blir som kvällsmaten igår, nuggets och currysås helt magiskt gott.

Sen är de fasta tills imorgon kl 13 som gäller sista 24 timmars fastan för den här gången. 16:8 från och med imorgon.

Nu ska jag härja loss lite här i butiken.

Vi hörs lite senare!

Kram kram
Thess
4 kommentarer:

 1. Hejsan Therese! Jag är så himla imponerad av din viktnedgång! Jag hittade filmklippet med dig på kostdoktorn.se och det var så jag hamnade på din blogg! Jag är en snart 20-årig tjej som verkligen är överviktig! Jag har funderat jätte mycket hur jag ska göra men vill gärna ha lite råd om du vill ta dig tid och svara. Helst hade jag velat kontakta dig via mail eller liknande men hittade inget sådan. Jag ville fråga dig hur jag lättast kommer igång, en rivstart som får mig att verkligen märka skillnad! Hur gjorde du när du väl tog tag i din vikt och började med LCHF, bara slutade du eller hur gick det till? Sen undrar jag om du unnar dig typ sötsaker någon gång eller kör stenhårt på LCHF? Hade verkligen varit tacksam om du ville/ kunde svara på min fråga. Lycka till med din framtida träning, och jag är verkligen imponerad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maila mig på info@lchfkostfunkar.se så kommer vi hitta en lösning till dig som passar dig.
   Samt tack så jätte mycket! :)


   //
   Thess

   Radera
 2. Hej!
  Har du nåt recept på nuggets o currysås? såg så gott ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Currysåsen är de Erik Som gjort köper man klar! :)
   Nuggets: dela kycklingen i lagom stora bitar. krossa sönder fläsk svålar så dom är som brödsmulor. Vispa upp 2 ägg och doppa först kycklingen i äggen sen fläsk svålar och sen i oljan ( raps olja) till dom blir gyllenbruna. klart.

   //
   Thess

   Radera