lördag 16 augusti 2014

Sugen på att hitta på något.

Men vet inte riktigt vad jag vill hitta på. Men något hade ju varit kul. Ska iallafall komma vad den där Pt ska hitta på sen, skulle kanske vara fest eller något sånt. Annars blir de väl till att ha lite filmmys eller något sånt.

Om man nu inte har tillgång till att gå till Mm sports i Stockholm, Göteborg, Malmö, Eskilstuna eller Borlänge eller beställt via deras hemsida www.mmsports.se lchf Fettuccine mindre än 0,5g kolhydrater/100g  

Då kan man lösa de genom att köpa ett vitkålshuvud, strimla detta i så stora strimlor man vill ha, och sen "koka" dom i smör, under tiden dom smörkokas så steker man på baconet i mindre bitar lite svamp om man känner för de och lite lök om man känner för de, jag valde inte, utan bara lökpulver.När baconet är hyfsat knaperstekt så lägger jag i kryddor, till exempel salt peppar timjan och lökpulver. Låter detta steka ihop i någon minut, tillsätter sedan cream chees och lite grädde. låter detta koka ihop, sen häller jag de över den nu mjuka och smörkokta vitkålen rör om och låter detta koka ihop i ca 3-5 minuter. klart! MUMS MUMS!! 
Så sjuktgott, detta gjorde jag alltid innan jag hitta på detta pasta substitut. 
Vitkål är tycker jag allt en väldigt underskattad grönsak, nu kan jag ha lite fel här men vad jag hört så går de år mer energi att förbränna vitkålen än vad den innehåller. De kan ju vara bra om de är så. ska kolla upp de till en annan gång.

Vi hörs sen! 
Thess
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar