måndag 18 augusti 2014

Sista semesterdagen.

Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner, till vardagen få lite ordning i livet igen. Har lite små saker som måste fixas inom kort. Hemsidan och börja med föreläsnings materialet så jag kan börja öva. hemma när ingen ser på (lyssna nu Christian) framför spegeln. De sägs att man övar bäst där inte för jag förstår varför, man då övar jag ju på två saker samtidigt. Titta mig i spegeln och föreläsa för mig.

Har lite saker på att göra listan redan idag. Bland annat att ta morgonpromenaden i eftermiddag/kväll istället. då jag idag vaknade till spöregn, hade de inte varit för att jag ska åka hem idag, (vill inte ha massa blöta kläder i väskan) utan jag varit hemma hade de inte spelat någon roll alls, lite regn har inte hindrat mig förut. men inte nu. Så de kommer bli en skön eftermiddagspromenad i Stockholm istället!
Snart in i duschen och stila till sig, packa väskan och sen bege sig mot tåget, med lite vemod i hjärtat som jag lämnar Dalarna, men jag vet ju att jag ska hit om en månad igen så de gör inget. Då ska jag lära min käre Pt att baka och laga ännu mer mat. Medans han lär mig att få dom snyggaste musklerna. För de krävs kunskap att få till allt de där! Helt sjukt vad kul de är att titta när han visa hur musklerna sitter och formas olika om man gör en övning och sen helt annorlunda om man bara vrider handen lite åt till exempel höger. Coolt som fan de där! 

Men nu blir de att börja göra sig i ordning packa väskan väcka Monica och sen bege sig till tåget! 

Vi hörs senare! 

Thess1 kommentar:

  1. Spegel spegel spegel, du är så duuktig ! =D / chavi87

    SvaraRadera