söndag 31 augusti 2014

Mina funderingar kring en del saker.

De är vad vi turistar på just nu, eller ja, dom kollar på skeppet, jag hitta ett café och bloggar. Utsikten från där jag sitter är underbar.
Medans mitt besök kollar på detta.


Fast innan vi åkte hit så stanna vi på en av mina favorit ställen i Stockholm för att se hela staden, kolla!


Ja hur kan man inte älska denna stad?? Jag fattar inte de. Så vackert så de finns ju inte ens, helt underbart.

Min PT hade invigning av sin lada igår kväll. Så stolt över den här killen, vilken vinnarskalle han har helt sjukt hoppas på att få lite bilder från han snart som jag kan lägga upp här så ni får se vad han kämpat med i 8-9 veckor dag ut och dag in. STOLT de är vad jag är! Han ska ju vara med på fotograferingen i morgon skönt att ha någon med sig någon man känner trygghet med.

Har ett "litet" projekt på gång till här nu, hoppas verkligen de kommer ske, ska bli så kul. kan inte säge något än här för de är inte officiellt än, men så fort de blir så kommer ni få vet. Men jag är sjukt taggad över denna grej. Helt galet kul kommer de bli om de nu kommer bli som vi vill.

Vet inte vad jag ska ha på mig till fotograferingen i morgon heller. Har ju typ inga kläder alls. Lika vi har vår årliga Award grej på jobbet, vad ska man ha på sig? De ska helst inte kosta något. De går så bra nu eller? Men jag har ALDRIG varit intresserad av kläder, de har ju inte funnits så många att välja på innan, så de har inte varit något intresse, och de har inte kommit att bli ett heller. De är nog mycket för jag inte riktigt fattat att jag kan gå in i nästan vilken affär som helst nu och handla kläder, de gick ju inte förr utan då var de super size store som gällde, nu kan jag ju handla lite var som, men som sagt. Jag måste bara förstå de, undra om jag kommer förstå när jag lärt mig titta i spegeln?? ( När min PT läser detta så kommer han ju nu sitta och nicka lite för sig själv. Jag vet jag kämpar varje dag med spegeln.)

Att lära sig gilla sin spegelbild är inte alltid så lätt när man på något vis "blundat" för den i massa år, för man blir liksom lite förvånad varje gång man råkar titta in i spegeln, även om de är hemma. Där är de störst chans att jag tittar in i spegeln. för där är de ingen som ser om och vad jag ser. Jag vet de låter så sjukt de jag skriver men jag lovar jag är inte ensam.

Eller jag hoppas jag inte är ensam som känner såhär. Men tror även att ingen liksom pratar om de, för när man blir "normal" ( Jag något 15 kilo enligt bmi överviktigt fortfarande) så är de som om allt sånt här inte får finnas i ens hjärna, men kom igen, finns inte en chans att alla hänger med om man tappar väldigt mycket i vikt. 5-10 kilo kanske inte är samma men jag tror alla som tappar vikt och när utseendet förändras så har man svårt och vet hur man ska bete sig och agera, för ens själv bild är ju rubbad.

Har man då under denna tid inte kolla så mycket i spegeln så blir de nog väldigt lätt att hjärnan fastnar på bild ett. Men sätter man dom bredvid varann är de ju lite sjukt, kanske på sin plats att byta ut körkortet? Den dagen kommer nog när jag själv inser vad som hänt, då kommer jag vilja byta körkort. Jag har även insett att min blogg är min bearbetningsplats där jag bearbetar min hjärna och mig själv till vad jag gjort och komma skall. 

Projekt sexpack på magen innan jag fyller 40! 
Mindre än en månad kvar tills vi drar igång jag och PT, såå sjukt taggad över detta, fatta att jag ( bild 2,5 år sen) 

  Ska få magrutor, de är något som är helt ofattbart, men tror mig jag ska få magrutor. Har 3 år och 10 månader på mig. Klart jag kommer klara detta. Jag kommer vara såå stolt den dagen jag kommer visa upp dom här. Det ska bli så sjukt kul, nu har jag ju inga beroenden längre, men vet att jag kommer få snart., träning. Men de är ett beroende jag kommer och vill leva med. Med glädje kommer jag leva med detta beroende! Ska bli så galet kul så de finns ju inte ens! Längtar verkligen.

Nu ska jag var lite social till mitt besök som borde ha kommit halvvägs iallafall på de här skeppet.

Vi hörs senare.

Kram kram
Thess

2 kommentarer:

 1. Du är en ren inspirationskälla :-)

  Biggie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hjärtligt! :-D
   Kram kram Thess

   Radera