söndag 17 augusti 2014

En lite promenad.

Var ut med Charlie i typ 50 minuter nu, dock är de inte samma som att gå ut själv, då han ska stanna i tid och otid överallt. Men efter typ 40 minuter var han iallafall trött. Han hitta även en ny lek kamrat.


Sen är de bara att inse att stå på ett ben är inte bara vi människor som borde göra utan nu har även ankorna börjar träna lite skönt på söndagsmorgonen! :)
 Nu blir de in i duschen och stila till sig lite sen blir de nästa promenad upp till Lergärdet pack ner datorn och allt till baket!

Frukosten intagen vart ost i micron men lite tomater "får ju festa loss när man har semester och försöker slippa undan ångesten för tomaterna"

 men från tisdag så är de tillbaka till superstrikt då är äntligen semestern över och livet blir som vanligt igen. Ja vågen kommer slängas ut redan imorgon när jag kommer hem. Sen ska jag ha titta mig i spegeln övningar varje dag utanför hemmet och stå på ett ben både på jobbet och hemma samt minst gå i 1,5 timma per dag. naturligtvis fasta två dagar i veckan. och sen boka tid hos min doktor så snart som möjligt för att göra slutbesiktning av bukplastiken. Senska här börja tränas på riktigt är galet tagga på den. och lite till.

Ja ja, De är om någon månad  de, så nu håller vi i nuet!

Vi hörs senare!

Thess





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar