tisdag 26 augusti 2014

Denna hets??

Jag är ju med på en del grupper på Facebook som är lchf inriktade, mest för inspiration. Men de är så mycket hets i varenda grupp, fattar inte varför?  Finns några som de inte är hets i, men dom är väldigt få. De ska gå ner så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Varför??

 Ta de lugnt. Nu är vi där igen, hets leder till stress leder till ingen viktminskning. De finns från ingenstans 10-15 olika lchf typer, fakir, strikt normal och liberal sen med olika fastor, sen med kaloriräkning?? Var inte de själva grejen med lchfkost, att slippa räkna så mycket mest hålla koll på kolhydraterna. Fakir?? Ja de är något man lever en kort period för att "kicka" igång allt, strikt är de jag lever.

Normalt är de 70% av alla lchf folk lever om dom inte lever liberalt men VI nötter som hamnar i hetsens järnhand vi byter grejar donar fixar och stressar, för de händer inte så mycket, men för henne hon som skrev nyss gjorde de ju de för, varför inte mig??  Där kom stressen, upp på vågen igen, men vafan har jag gått upp ett kilo. GAAAAHHH PANIK!!


 Ja men nu ska jag testa att äta halva portioner i en vecka, vad säger vågen stress underskott av mat visst jag har gått ner de kilot jag fick upp. En vecka senare. En dag senare har jag gått upp två kilo. Men kom igen nu, hon på Facebook har ju gått ner ännu mer! Vad gör jag för fel? Blir galen snart. Underskott plus fasta, ja hur kan jag gå upp då? Nej de gjorde jag ju inte gick ju ner 5-6 kilo ganska fort.

 Men sen tog de stopp och även nu gick kilona upp ännu mer stress! Vad gör jag för fel? Alltså seriöst hon tjejen på Facebook har ju gått ner 10-15 kilo nu på två tre månader och jag har inte gått ner något? Vi lever ju typ samma och leg äter ju på underskott och fasta??

Så här har säkert en miljon människor känt sig, känt någon som känt sig. Viktstress! Jag har känt så här, panik över att vågen står still de händer absolut inget! Tips; Gör sönder vågen! Jag gjorde de för ca en vecka sen och livet har känts mycket skönare efter. Jag kan ju inte väga mig, så då är de ju ingen ide att stressa över de. Sen när jag tänker efter så var de ju efter att jag började väga mig och ha tillgång till våg lite oftare som de började gå trögt!

Klart de börjar omedvetet viktstressen, men VI måste börja jämföra oss mot oss själva, inte någon på Facebook inte någon annan heller. De är ju jag som går ner mina kilon, inte någon annans. Jag vet jag har lika svårt som du i detta, men försök njut av maten och livet vikten de får ta den tiden de tar. Bara njutoch hitta DIN balans i livet!

Nu ska jag jobba som aldrig förr!

Vi hörs under dagen eller ikväll!

Kram kram
Thess
4 kommentarer:

 1. Såg den kommentaren jag med och tänkte 3 hg är ju ingenting =D
  Kanske inte riktigt läge än att få panik ännu.

  SvaraRadera
 2. Nej precis, men när man är i hetsen så bli de bara värre. Jag vet inte hur många sådana här inlägg jag skulle kunnat gjort i panik! :/ Inte bra vilket som!

  SvaraRadera
 3. Så klokt du skriver och än mer: så supersnygg du är. Du är nu två personer, dels den som gömde den raffinerade kvinna du är under mängder av kilon, dels den raffinerade kvinnan själv som kommit fram i ljuset. Är ni snälla mot varann? Du är så snäll mot henne med den helt underbara frisyren du givit henne och de perfekta färgerna i makeup. Varje dag möts ni i spegeln. Vad säger ni till varann?
  Jag vet inte nån enda bok som skildrat den tvåsamhet som följer på viktminskning. Du kan skriva den boken. Varför det säger du. Jo just för att balansen mellan det jag som begravde ditt andra jag i kilon och det andra jag som nu kommit fram är ett relationsdrama som berör och som du står mitt uppe i. Tror det skulle hjälpa många och skapa en mer upplyst omvärld.

  SvaraRadera
 4. Men gud så snällt du skriver, japp precis så är de vi är två som ska bli en. inte den lättaste uppgiften men ju mer jag skriver om de ju bättre och lättare blir de, men än en lång resa kvar!

  Tack igen, ska fundera lite på detta de lovar jag!
  Kram!
  Thess

  SvaraRadera