lördag 2 augusti 2014

Då var en boll till i rullning.

Ny hemsida kommer att byggas, de kommer ta lite tid, men de kommer bli hur bra som helst.
Ledig imorgon, skönt ska försöka hinna med att tvätta och städa lite tänkte jag, så slipper man allt de på måndag. Sen då njuta av ledigheten.

Har haft början till sendrag nu tre nätter i rad, men de blir aldrig något mest bara att jag inte kan sova, utan måste upp och gå hela tiden, håller på att bli tokig tror jag sitter inte i vaden utan smalbenen båda dessutom. Så de är inte så kul, men något jag får leva med iallafall några nätter till tills jag orkar gå till läkaren. Ska göra de om de inte blivit bättre tills tisdag. Dom har ju en city akut mitt i stan här så jag får gå dit. Men hoppas de ger sig an sig självt istället. 

Nu ska jag sova!

Vi hörs imorgon!
Nattinatt
Thess

3 kommentarer:

  1. Testa att äta magnesium-tillskott. Det brukar ta bort kramper. Det går åt mer i kroppen när man tränar så magnesium är ett billigt och bra tillskott. Läker ut träningsvärk fortare också.

    SvaraRadera
  2. Helt rätt med extra Magnesium. Alternativt extra salt. En kallsup på kvällen. En halv-en tsk salt upplöst i vatten

    SvaraRadera
  3. Tack tack så mycket för alla idéer! Magnesium äter jag innan och extra nu, men de vill sig inte som jag vill. Kvällarna är outhärdligt. Så nu blir de nog en promenad för då gör de minst ont! :-D tack igen!

    SvaraRadera