tisdag 29 juli 2014

Två dagar nu.

Kan ju säga så här, de är inte mat jag längtar efter, de är kaffe och koffein. Trodde seriöst inte att detta skulle vara så svårt, men sluta röka var inte i närheten. Helt sjukt, och har de inte blivit bättre imorgon kommer jag nog ge upp! Trodde inte man kunde vara så beroende av något så mycket! Men vafan de ska nog gå, hoppas på en skön sömn inatt så man vaknar pigg och utan huvudvärk imorgon, då hade livet varit helt underbart!

Annars har de varit en sån där dag på jobbet man kunde skippat, mest massa problem som ska lösas och otrevliga kunder. Hoppas på bara trevliga kunder imorgon iallafall en trevlig.

Känner att de snart blir sova med hopp om att huvet mår bra imorgon, skit koffein som bara vägrar ge upp kampen mot mig! Mycket vatten har de gått idag iallafall, typ 3 liter minst.

Har inte haft någon större energi idag så inget utöver jobbet har orkat med tack vare den galna huvudvärken under natten! Men hoppas på att slippa den inatt och då sova gott vakna pigg och orka ta en skön morgonpromenad och njuta av morgonsolen! När de fortfarande är humant att gå ute.

Nu blir de förbygga en skön nattsömn!
Vi hörs imorgon!
Nattinatt
Thess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar