tisdag 22 juli 2014

Sakta men säkert.

Snart dags att stänga dom blå för idag, ska ju orka fokusera på väldigt många grejer samtidigt då krävs rätt sömn. Den gör att man orkar och kan fokusera på flera saker samtidigt.

Imorgon ska jag maila över min historia till den tyska tidningen. Senast imorgon kväll. Samt bilder före och nu!

Ska även brainstorma fram lite av den blivande föreläsningsgrunden litet pelare att stå på. Som sen på torsdag ska bli början på föreläsningsmatrialet. Som jag när de är klart ska testa på människor jag helst inte känner men kan ger bra feedback! Sen är de bara öva öva och öva! Lyssna på feedbacken och ändra tills de är perfekt, sen öva lite till! En dag kanske de är jag som står på scenen på din firmafest. Coolt att kunna beröra och inspirera andra människor med min story. Då jag vet att den är inspirerande och kan motivera andra att sätt mål i livet sen om de är viktminskning eller att klättra i "rang" på jobbet är ju strunt samma! Mål som mål. De viktiga är att nå dom, samt hitta mål om man inte har de. Sen om de är att orka gå upp för trapporna istället för att ta hissen eller stegra inom företaget eller viktminskning så är de samma grund. Mål delmål och nå dom. Men kan jag göra denna resa själv, så kan vem som helst göra detta. Man måste ju bara bestämma sig.

Nej dags att snart krypa ner och sova, har lyckats dra på mig huvudvärk så efter två panodil hoppas jag att den släpper snart.

Klockan står på 05:00 morgonpromenad innan jobbet, rensa hjärnan så fokus hoppar in!

Nattinatt vänner!
Thess

2 kommentarer: