tisdag 1 juli 2014

Dagen har varit igång ett tag!

Längtar mest av allt till sängen ikväll, väldigt trevligt igår absolut, men dock få timmars sömn. Men powerwalken avklarad, dock vart de bara 7,5km då jag tyckte att jag fick snozza en extra gång. 3 timmars sömn vart de iallafall. Sen så alla vet så dricker jag inte alkohol, då vin typ är de ända man får dricka, och jag gillar inte vin.

Om man går in via datorn på aftonbladetd hemsida finns jag där man måste ha plus för att kunna läs, men de är 29 kr och inte hela världen. Ingen bindningstid sen finns de massa annat man kan läsa också.

Lunch klockan 14 har matfönster mellan 14-22. Idag blir de fläskytterfile med beasås till frunch! Bästa som finns kött och beasås, fattar inte hur jag skulle kunna leva utan de. Fattar inte hur jag kunde leva innan. Tortera min kropp med kolhydrater som gluten och socker samt stärkelse? Men jag visste ju inte bättre, jag mådde ju hur bra som helst?? Eller jag trodde jag mådde hur bra som helst. De gjorde jag inte, de vet jag nu! Jag vet att de låter lite som sektvarning över de hela, men att få nå så här oförskämt bra, de vill man ju att alla ska få göra! Alla ska få veta, livet med lchfkost är de bästa som finns, sen kan de ta upp till 6 månader innan vissa ställt in kroppen, men då förstår dom.

Nu är de dags att tagga till lite med Eric Prydz från EDC las Vegas innan morgonmöte på jobbet!

Vi hörs senare!
Thess

2 kommentarer:

 1. Hej Thess!

  Jag följer din blogg och tycker att du är så grymt duktig. Jag har också gått in på lchf nu och har väldigt många kilon som ska bort. Men hur gjorde du med träningen i början? Vad började du med? När började du på gym?

  Biggie (http://biggieskamp.blogg.se)

  SvaraRadera
 2. Hej hej!
  Sorry för sent svar!
  De tog 8 månader innan jag började att gå på gym, och träna sporadiskt. Och ända fram till nu innan jag verkligen har ett mål! Sätt inte för höga mål. Träna för de är kul!

  Kör hårt jag jag kan du!
  Mvh
  Therese

  SvaraRadera